Συνεχίζει στην ΕΠΣΑΝΑ ο Κώστας Κλής

Στα τοπικά της Αττικής και στον Σαρωνικό Αναβύσσου μετά από μια διετία στον Άρη Βούλας θα συνεχίσει την καριέρα του ο γνωστός ποδοσφαιριστής στα γήπεδα της Ροδόπης στα φοιτητικά του χρόνια Κώστας Κλής.

Ο 28χρονος πλεόν χαφ, πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και κάτοχος UEFA B, με το πέρας των σπουδών του επέστρεψε στην Αττική αρχικά για την Αγιά Παρασκευή, ομάδα που αγωνιζόταν και στο παρελθόν πριν έρθει για σπουδές στην Θράκη και ακολούθησαν μια διετία στο Λαύριο και στην ιστορική ομάδα του Παλλαυρεωτικού στην ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και τώρα ο Σαρωνικός Αναβύσσου.

Ο Κλής ήταν από τους καλύτερους μέσους στην Ροδόπη τα τελευταία χρόνια, με παρουσία στις μεγαλύτερες ομάδες του νομού, όπως οι Προσκυνητές και ο Ίασμος. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναικού και ακολούθησαν αυτές του Πανιωνίου, το Αιγάλεω, ο ΑΟ Καλαμακίου, ο ΠΑΟ Ρουφ, η Αγία Παρασκευή, οι Προσκυνητές, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιασμου, ο Παλλαυρεωτικός και ο Άρης Βούλας.

Η ανακοίνωση του Αρη Βούλας: Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κλη.Ο Κωνσταντίνος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος (Superleague), το Αιγάλεω (Γ’ Εθνική), ο ΠΑΟ Ρουφ, η Αγία Παρασκευή, η Δόξα Προσκυνητών, ο Παλλαυρεωτικός και ο Άρης Βούλας.Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Κλη στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με νίκες και διακρίσεις!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο