Αναβαθμίζεται στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Τοροσίδης! Χτυπάει το τηλέφωνο για παίκτες

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ένα κεφάλαιο που ο Ολυμπιακός σέβεται απίστευτα, γι’ αυτό πλέον και ο ρόλος του έχει αναβαθμιστεί για τα καλά.

Ο Ξανθιώτης είναι διαχρονικά είναι «ψυχάρα» στα μάτια της… εξέδρας. Από τις προσωπικότητες που ανέκαθεν ξεχώριζε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πλέον πρόεδρος της Super League.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ήταν ο άνθρωπος που έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στην επιστροφή του Κώστα Μανωλά και τον επαναπατρισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Εκείνος που πέρυσι μεταξύ γηπέδου και… διοίκησης διατηρούσε τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Αυτός που πλέον μετά τις αποχωρήσεις των Μοντέστο και Σουλούκου αντίστοιχα βγαίνει μπροστά στο αγωνιστικό σκέλος για την ατζέντα των μεταγραφών και όχι μόνο.

Ήδη, το κινητό του παίζει έντονα στην πιάτσα των ατζέντηδων. Μέχρι την ώρα που θα εμφανιστεί ο τεχνικός διευθυντής, ο Βασίλης Τοροσίδης θα «τρέχει» το club.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας, προφάτως δέχτηκε και την (έσχατη) μισθολογική αύξηση που του έκανε ο Ολυμπιακός.