Τέλος από τον Ολυμπιακό η γυναίκα που ηγήθηκε της καταγγελίας για την «πολυϊδιοκτησία Ξάνθης-ΠΑΟΚ» – Την διαδέχεται ο Καραπαπάς

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την πρώην πλέον Γενική Διευθύντρια του συλλόγου, Λίνα Σουλούκου, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες ευχαρίστησαν την επί σειρά ετών συνεργάτιδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και εκπρόσωπο του συλλόγου σε κορυφαία ευρωπαϊκά συλλογικά όργανα όπως η ECA, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν πως τη θέση της στην ΠΑΕ αναλαμβάνει ο Κώστας Καραπαπάς.

Η Σουλούκου ως γενική διευθύντρια χειρίστηκε την υπόθεση της περίφημης δήθεν πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ. Ηταν η επιφαλής της νομικής ομάδας αλλά και η βασική εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στις όποιες δηλώσεις γινόντουσαν.

Αυτή είχε κληθεί να αναλύσει την πρώτη καταγγελία από το κανάλι One και αυτή ήταν επιφαλής σε όλες τις νομικές μάχες που δόθηκαν σε ΕΕΑ και κατόπιν σε αθλητική, πολιτική και διοικητική δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα εν τέλει τον υποβιβασμό της Ξάνθης σε αντιθεση με τον ΠΑΟΚ που εν τέλει αθωώθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

«Η κ. Λίνα Σουλούκου από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Συλλόγου διέγραψε μια πορεία γεμάτη επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε κορυφαία συλλογικά όργανα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως το ECA (European Club Association).
Με τις εξαιρετικές της γνώσεις για το ποδόσφαιρο, το ήθος και την εργατικότητα της, κατέγραψε μια απολύτως επιτυχημένη πορεία στη διοίκηση του Συλλόγου.
Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την ευχαριστεί και της εύχεται τα καλύτερα στα επόμενα κεφάλαια της ζωής της.
Τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει από 1/7 ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Καραπαπάς».