Γ’ Εθνική: Παραμένει στην Πλατεία ο πρώην φορ του ΑΟΞ Σωτήρης Πίσπας

Παίκτης του Πανιωνίου και τη νέα σεζόν παραμένει ο Σωτήρης Πίσπας. Ο 24χρονος πρώην επιθετικός της Ξάνθης συμφώνησε με τους Νεοσμυρνιώτες και εξέφρασε τη χαρά του, που θα συνεχίσει να φορά τα κυανέρυθρα.

Η ανακοίνωση που βγήκε το βράδυ της Τετάρτης (15/6) αναφέρει τα ακόλουθα: «Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Πίσπα.
Ο 24χρονος επιθετικός μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου δήλωσε τα εξής: “Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα συνεχίσω να είμαι παίκτης του Πανιωνίου. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους.
Ήρθε η ώρα να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας μας και να επαναφέρουμε τον μεγάλο Πανιώνιο εκεί που πρέπει να είναι”».

Ο Πίσπας πρόπερσι είχε αποκτηθεί από την Ξάνθη από την Επισκοπή όπου είχε 8 τέρματα στην Γ’ Εθνική, αλλά δεν έκανε στον Ποποβιτς και δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική σκοράροντας 4 φορές αλλά ο Ιστορικός έχασε την άνοδο στα μπαράζ. Πέρυσι έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, πήγε στον Διαγόρα αλλά μετά από 9 ματς αποχώρησε και επέστρεψε τον Γενάρη στον Πανιώνιο όπου έχει 3 τέρματα. Ο Πίσπας ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική περίοδο 2017-18 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα των «πρασίνων», συμμετέχοντας σε 9 παιχνίδια.