Το συγκινητικό αντίο του Νεοκλή Λεμονίδη στον «συνεργάτη και φίλο» Θανάση Καλαμάτα

Με συγκινητική ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια ο επί σειρά ετών προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή Νεοκλής Λεμονίδης αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη Θανάση Καλαμάτα.

Αναφέρει ότι «στάθηκε στην Κομοτηνή τις δύσκολες χρονιές της ομάδας», ενώ προσθέτει ότι «τα τρία τελευταία χρόνια που δεν ήταν στον πάγκο, δεν έπαψε να παρακολουθεί όλους τους αγώνες του ΓΑΣ και είτε από την κερκίδα, είτε τηλεφωνικά».

Η ανάρτηση:

«Με τον Σάκη, ήμασταν πολλά χρόνια μαζί στον ΓΑΣ Κομοτηνή και μιλούσαμε για μπάσκετ πρωί-βράδυ. Τις περισσότερες φορές συμφωνούσαμε, άλλοτε διαφωνούσαμε αλλά πάντα ψάχναμε το καλύτερο για την ομάδα. Στάθηκε στην Κομοτηνή τις δύσκολες χρονιές της ομάδας, και νοιαζόταν πολύ για τους αθλητές, σα να ήταν παιδιά του. Η αγάπη του για το μπάσκετ πολύ μεγάλη, και τα τρία τελευταία χρόνια που δεν ήταν στον πάγκο, δεν έπαψε να παρακολουθεί όλους τους αγώνες του ΓΑΣ και είτε από την κερκίδα, είτε τηλεφωνικά συζητούσαμε για την ομάδα και για το άθλημα γενικότερα. Ένας φίλος του μπάσκετ μας αποχαιρέτησε σήμερα, καλό ταξίδι Σάκη».