Δημοσιοποίησε τα στοιχεία και φωτό της άτυχης φοιτήτριάς του το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής – Η ανακοίνωση της Σχολής

Συγκλονισμένοι είναι από εχθές το απόγευμα οι φίλοι, συγγενείς, συμφοιτητές και καθηγητές της 22χρονης φοιτήτριας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο γήπεδο εν ώρα προπόνησης.

Να σημειωθεί ότι σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας:

«Ανείπωτος o πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που αποχαιρετά ένα μέλος της οικογένειας του Κλασικού Αθλητισμού, την αθλήτρια Γεωργία Σολανάκη με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 21 ετών στο πανεπιστημιακό στάδιο, στο οποίο πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της.

Η Γεωργία Σολανάκη σπούδαζε στο 3ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και την Τετάρτη το απόγευμα, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη προπόνησή της, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της και όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

”Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις…”
Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμούτου Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκηςσυγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της φοιτήτριας Γεωργίας Σολανάκη για τον αδόκητο χαμό της».