Με Θρακιώτικο ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη το φάιναλ φορ των Αστυνομικών Διευθύνσεων

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το φάιναλ φορ του 20ου Πρωταθλήματος Διευθύνσεων Αστυνομίας Ελλάδος.

Στην Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί η τελική φάση του 20ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων, με την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης να εκπροσωπεί την περιοχή μας!!!

Πιο συγκεκριμένα η Δ.Α. Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 18 Ιουνίου θα παίξει απέναντι στην Δ.Α. Τρικάλων στον α’ ημιτελικό ως τυπικά φιλοξενούμενη όπως ανέδειξε η κλήρωση. Στον β’ ημιτελικό θα κοντραριστούν η Δ.Α. Θεσσαλονίκης με την αντίστοιχη Δ.Α. Ιωαννίνων. Την Κυριακή 19 Ιουνίου οι ηττημένοι θα παίξουν στο μικρό τελικό και αντίστοιχα οι νικητές στο μεγάλο τελικό.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γρασίδι και κείμενο που λέει "18 Σάββατο Ιουνίου ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ vs Δ.Α. /ΠΟΛΗΣ Δ.Α. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ vs Δ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ဘ 19 Ιουνίου Κυριακή ΤΕΛΙΚΟΣ & ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ YARNNEE ARTARN >>>>>>>> 20° ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ASTYNONTION FINAL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18-19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022"