Το «σήκωσε» και με την Ομόνοια ο Φώτης Παπουλής αν και αντικαταστάθηκε στο… 11′!

Την κατάκτηση του 15ου Κυπέλλου Κύπρου και του πρώτου μετά από 10 χρόνια πανηγυρίζει η Ομόνοια κλεινοντας με τον καλύτερο τρόπο μια άσχημη χρονιά που έμεινε και εκτός πλέι οφ.

Η Ομόνοια παρότι αγωνιζόταν από το 5′ με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Σέχου, νίκησε στον τελικό στα πέναλτι με 5-4 τον Εθνικό Άχνας και πήρε τη κούπα που σήκωσε ο 37χρονος πρώην επιθετικός του Πανθρακικού Φώτης Παπουλής. Το ματς δεν πήγε καλά ωστόσο για τον Χιώτη επιθετικό που αντικαταστάθηκε στο 11′ λόγω της αποβολής, αλλά στο τέλες σήκωσε ένα ακόμα τρόπαιο.

O Παπουλής που κατεκτησε τρια κύπελλα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και το πρωτάθλημα πέρυσι με την Ομόνοια βρίσκεται μια δεκαετία στην Κύπρου μετά το ξεπέταγμά του σε Πανθρακικό και ΟΦΗ, αγωνιζόμενος και στην Εθνική Κύπρου.

Το ματς τόσο στην κανονική του διάρκεια όσο και στην παράταση έληξε χωρίς σκορ. Οδηγήθηκε στη «ρωσική ρουλέτα» και εκεί μετά από 14 πέναλτι το πήρε η πιο ψύχραιμη. Ο Φαμπιάνο νίκησε τον Περατικό, ο Χαραλάμπους σκόραρε και η Ομόνοια πήρε την κούπα.

Έτσι, η Ομόνοια έκλεισε θέση για τα πλέι οφ του Europa League της επόμενης σεζόν, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την παρουσία της στη φάση των ομίλων του Conference League!