Γ’ Εθνική: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Μακεδονικό των Χασάνογλου και Τοπούζη πριν το ντέρμπι με τον Αγροτικό και το… CAS

Παρά την ψυχρολουσία από την αρνητική απόφαση του CAS και δικαίωση της Κοζάνης, ο Μακεδονικός των βασικών Φειζή Χασάνογλου και Θάνο Τοπούζη, με απόφαση της ΕΠΟ αγωνίστηκε κανονικά με την Ηλιούπολη και πήρε σπουδαία νίκη με ανατροπή 2-1 και παραμένει στην προνομιούχο τετράδα δίνοντας τελικό την Τετάρτη στην Ν. Ευκαρπία με τον γείτονα Αγροτικό Αστέρα!

Η Ηλιούπολη, στο 4′ λεπτό, με κεφαλιά του Σταύρου έκανε το 0-1. Άμεση ήταν η απάντηση του Μακεδονικού, ο οποίος ισοφάρισε με τον Βασιλείου στο 17′ λεπτό, ο οποίος με προβολή από κοντά μετά από σέντρα του Τσουκάνη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ανατροπή και 2-1 για τους γηπεδούχους στο 30′ λεπτό, με τον Λάλκοβιτς να κερδίζει μέσα από τις κόντρες στην περιοχή και να σκοράρει μετά από δικό του σουτ.

Η Ηλιούπολη ξεκίνησε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή στον Γάγγο στο 54′ λεπτό. Ο Γεμιστός δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο πέναλτι και το σκορ παρέμεινε στο 2-1. Στο 79′ λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι με τον Μπάξτον. Πλέον ο αγώνας με τον Αγροτικό Αστερα είναι τελικός και για τις δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης και ιδίως για τον Μακεδονικό.