Ισοφαρίστηκε στο 90+3′ η ομάδα του Ουζουνίδη αλλά παρέμεινε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και κρατά την τύχη στα χέρια της

Αν και είχε σφιχταγκαλιάσει τη νίκη στο ντέρμπι με την Ελ Ετιφάκ, η Αλ Φαϊσαλί του Μαρίνου Ουζουνίδη ισοφαρίστηκε στο 90+3 με τέρμα του Ναϊμ Σλιτί και δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει από τώρα την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Η ομάδα του Εβρίτη κόουτς είχε προηγηθεί στο 35′ με τον Γουαλίντ Αλ Αχμέντ και εφόσον έπαιρνε το τρίποντο, θα εξασφάλιζε την παραμονή δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Με αυτό το αποτέλεσμα έμεινε στην 12η θέση με 30 βαθμούς, έναν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Αλ Ετιφάκ έφτασε τους 31 (βρισκεται εναν πάνω από την ομάδα του Ουζουνίδη). Ο συλλογος του Εβριτη κοουτς έχει από κάτω του την Αλ Ραεντ (έχει επισης 30 βαθμους αλλα υστερει στην ισοβαθμια) και τις Αλ Τσαβον, Αλ Μπατίν και Αλ Χαμζ.

Με εξαιρεση την τελευταια που έχει 17 βαθμούς και ήδη έχει πέσει, οι Αλ Τσαβιν και Αλ Μπατίν έχουν 29 βαθμούς και απέχουν έναν από την σωτηρία, καθώς τρεις είναι οι ομάδες που υποβιβάζονται. Απομένουν δύο αγωνιστικές αλλά το δεδομενο ειναι ότι η Αλ Φαϊσαλί του Ουζουνίδη κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Στο ντέρμπι του Σαββατόβραδου στην Σαουδική Αραβία αξίζει να σημειωθεί ότι την ομάδα του Ουζουνίδη διαιτήτευσε ο ΈΛληνας διαιτητής Τάσο Σιδηρόπουλος.