Σοκ για τον Μακεδονικό με Δημήτρη Δοξάκη! Στις ΗΠΑ ο πρώην μέσος του ΑΟΞ και γιος του μεγάλου γκαρντ του Άρη Γιώργου

Βαλίτσες για εξωτερικό έκανε ήδη ο πρώην μέσος της Ξάνθης Δημήτρης Δοξάκης, που αποχωρεί εκτάκτως από τον Μακεδονικό, εν μέσω των μπαράζ ανόδου στην Super League 2.

Σύμφωνα με το soccerpractor, o νεαρός μεσοαμυντικός και  τελειόφοιτος στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και γιος του Γιώργου Δοξάκη, παλιού διεθνή μπασκετμπολίστα της μεγάλης ομάδας του Άρη, αναχώρησε ήδη για ΗΠΑ, έτοιμος να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής και δε γινόταν να χάσει την ευκαιρία. 

Συγκεκριμένα, δέχτηκε πρόταση από το University of South Florida για να πιάσει δουλειά ως γυμναστής, κάνοντας ταυτόχρονα ενδεχομένως και το μεταπτυχιακό του στην Αμερική. 

Το δεδομένο είναι οτι ο Γιώργος Αμανατίδης μοιραία δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το υπόλοιπο των πλέι οφ, στους τρεις “τελικούς” που απομένουν, στερώντας ακόμα μια λύση ανασταλτικά στους “πράσινους”, μετά τις ατυχίες με Σαραγιώτη και Πολύζο. 

Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός αμυντικός χαφ, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους «Μπέμπηδες 2000» του Παναγιώτη Κερμανίδη και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ17 και Κ20 της Ξάνθης, στην Κ20 και την πρώτη ομάδα του Ηρακλή, στον Κιλκισιακό, τον Παναιγιάλειο, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον ΑΟ Υπάτου και τον Μακεδονικό.