Αποκάλυψε το όνομα και δημοσίευσε τη φωτογραφία του δράση η ΑΕΛ (+photo)

Σε νέα ανακοίνωση προχώρησε η ΑΕΛ σχετικά με το γνωστό θέμα του ξυλοδαρμού στα Πηγάδια, προχωρώντας σε δημοσιοποίηση του ονόματος και της φωτογραφίας του ανθρώπου που πραγματοποίησε την επίθεση, σύμφωνα με την θεσσαλική ΠΑΕ.

Ο δράστης είναι ο Βαχέ Μαρκοσιάν και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την ομάδα Νέων του ΑΟΞ, ενώ ταυτοποιείται με το βίντεο που, όπως υποστηρίζουν, έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ΑΕΛ και εξετάζεται από την Αστυνομία και την Λίγκα.

Η ανακοίνωση και η φωτογραφία που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατόπιν υπευθύνων ενεργειών ανακάλυψε ποιος είναι ο επικεφαλής των εγκληματιών που κακοποίησαν τους 16χρονους – 17χρονους – 18χρονους ποδοσφαιριστές της Κ20, τους απείλησαν με κίνδυνο της ζωής τους, τους εξύβρισαν με χυδαίες εκφράσεις και τελικά τους τραυμάτισαν προκαλώντας τους σημαντικές επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον 19χρονο ποδοσφαιριστή Αγγελούλη Λάμπρο μέχρι να τον φυγαδεύσουν ο φροντιστής της Ξάνθης και ο επικεφαλής όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ΠΑΕ Ξάνθη «γνωστός» από την συμπεριφορά του στα γήπεδα, αρχικά ως άμεσος συνεργάτης του Μάκη Ψωμιάδη και τώρα των διαφόρων ιδιοκτητών της ΠΑΕ Ξάνθη Τσαλίκης.

Ο δράστης ονομάζεται Markosian Vahe και κατά πληροφορίες μας είναι παλιός ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και δημοσιοποιούμε την φωτογραφία του στο Instagram.

Είναι αυτός που απεικονίζεται στο video που η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ήδη αποστείλει επιστολή καταγγελία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, προς τον Πρόεδρο της Super League 2 και προς το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League 2».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.