Τζάμπα ήττα από τον Βύρωνα για τον Πετεινό! Δεν έφερε γούρι το γήπεδο του ΑΟΞ

Σε όμορφο ματς κυρίως στο α’ μέρος ο Άρης Πετεινού ηττήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ από τον Βύρωνα με 0-1 και όπως φαίνεται απομακρύνονται οι ελπίδες που είχε να τερματίσει στην πρωτη τριάδα, αν και έχει να δώσει ακόμα 4 αγώνες.

Η ομαδα του Τάσου Νεοφυτίδη μπήκε καλά στο ματς και στο 3′ ο Τουρατζίδη απείλησε τον Ευστρατίου, με τους Καβαλιώτες με την σειρά τους να έχουν ένα καλό σουτ με τον Δουμάνη που πέρασε άουτ. Ο Άρης έλεγχε το ματς και στο 13′ από καλοχτυπημένο φάουλ του σπεσιαλίστα Δασκαλάκη ο Φλώρος σουθταρε άουτ, ενώ στο 19′ ο Κοτόπουλος από πλάγια στην μεγάλη περιοχή καθυστερήσε να σουταρει πιανοντας ένα κακό σουτ. Στο 21΄θα ακυρωθεί ως οφ σαιτ γκολ του Βύρωνα όταν σε σουτ του σαββατιανού ο Λαπαδώνης θα διωξει και ο Αθανασάκης που πήρε το ριμπαουντ ήταν εκτεθιμένος σύμφωνα με τον επόπτη από το Κιλκίς Φωτιάδη.

Στο 23′ τα πλανα του Νεοφυτίδη άλλαξαν αφού τραυματιστηκε ο Φλώρος και πέρασε ο Μπουρλόγλου στην θέση του αλλάζοντας έτσι την διαταξη του Πετεινού. Παρόλα αυτά ο Άρης απείλησε με ενα φάουλ του Δασκαλάκη που μπλοκαρε εύκολα ο Ευστρατίου και στο 39′ σε ένα συρτό αλλά αδύναμο σουτ πλάγια μέσα απο την περιοχή που παρά τα σώματα δεν ανησύχησε τον έμπειρο πορτιέρο. Και ενώ ολα έδειχναν πως θα πάμε ισόπαλοι στα αποδυτήρια ο Βύρωνα αιφνιδίασε στο 44′ με τον Αθανασάκη από φάση που οι ξανθιώτες διαμαρτυρήθηκαν για οφ σαιτ.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε οι Καβαλιώτες έλεγχαν το ματς και στο 48′ πάλι με πρωταγωνιστή τον Αθανασάκη σκόραραν αλλά ο σκόρερ ήταν οφσαιτ. Στο 57′ ο Κοτόπουλος έφυγε από πλάγια σε αντεπίθεση αλλά ηταν απελπιστικά μονός και δεν προλαβε να σουταρει στην γωνία της μεγάλης περιοχής και κόπηκε, όπως στο 60′ σε καλή θέση αλλά πλάγια στην μικρή περιοχή και κοντά στην γραμμή του αόυτ δεν μπόερεσε να βρει συμπαίκτη του. Στο 62′ ο Πετεινός έχασε φοβερή ευκαιρία την μεγαλύτερή του στο ματς αλλά ο Τουρατζίδης λίγο πίσω από το πέναλτι σουταρε άουτ μετά την όμορφη κοντινή πάσα λόμπα του Εφέντη. Μέχρι το τελος δεν έιχαμε κάτι ιδιαίτερο με τους Καβαλιώτες να βγαίνουν σε ξαφνικές αντεπιθέσεις έχοντας στο 90′ ενα σουτ με τον Καλαιτζη.

Την Κυριακή για την 3η αγωνιστική ο Άρης Πετεινού ταξιδεύει στην Δράμα όπου θα αντιμετωπίσει την Προσοτσανη, ενώ σε ένα κομβικο ματς ο Βύρωνας φιλοξενεί τον Καμπανιακό.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Φλώρος (23′ Μπουρλόγλου) (65′ Μαλαδένης), Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Σιδηράς, Εφέντη, Πουτακίδης, Κουτσομιχάλης (85′ Καμπουρίδης), Κοτόπουλος, Τουρατζίδης, Τυριάκης (85′ Μιλκογλου)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Ιγνατιάδης): Ευστρατίου, Σεφεριδης, Καλτσιδης, Μαυρογιάννης, Ζιουλης, Καπνοπουλος (55′ Ελευθεριάδης), Φουστερης, Δουμανης, Παντελίδης, Αθανασάκης (70′ Καλαιτζης), Σαββατιανος (82′ Τζουλας)