Καταπληκτική σεζόν με 24 τέρματα και άνοδος με τον Αιγινιακό για τον πρώην του Πανθρακικού Δημήτρη Καπετάνο

Στις καλές εποχές θέλει να επιστρέψει ο ιστορικός Αιγινιακός που με μπροστάρη τον Δημήτρη Καπετάνο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β’ Πιερίας.

Ο 26χρονος (γεννημένος 30/10/95), εξτρεμ φορώντας την φανέλα του Αιγινιακού ομάδας που ξεκίνησε στην τρίτη του θητεία ήταν εντυπωσιακός αν και φαντάρος, με 24 γκολ σε 25 αγώνες ήταν πρωτος σκόρερ της Β’ κατηγορίας έχοντας και πολλές ασιστ και ήδη ομάδες καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Ο Καπετάνος που τελείωσε τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του Νίκου Μπαχαρίδη στον Πανθρακικό και στους Αγίους Θεοδώρους, ξεκίνησε από τον Αιγινιακό και μετα από μια εξαετία έπαιξε σε Βατανιακό (6 συμμετοχές στα 17 του χρόνια) πριν πέρασε για σπουδές στην κομοτηνή.

Εκέι αγωνίστηκε σε ΠΑΟ Κοσμίου (28 συμμετοχές και 3 τέρματα), Νέστο Χρυσούπολης (15 αγώνες με 2 γκολ), ακαδημίες Πανθρακικού (25 συμμετοχές με ένα τερμα), Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων και με το πέρας των σπουδών του συνέχισε σε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (23 παιχνίδια, 1 γκολ), Αναγέννηση Καρδίτσας (10/1), Αιγινιακό (2 συμμετοχές) και πάλι Τρικαλα Ημαθίας πριν επιστρεψει στην ομάδα του Βατανιακού και φέτος στον Αιγινιακό.