Αποθεωτικό δημοσίευμα για τον Γιάννη Καρρά: «Το απόλυτο και αποτελεσματικό πολυεργαλείο του Αθλου Ορεστιάδας»

«Ο Γιάννης Καρράς είναι ένας χαμηλών τόνων επαγγελματίας με καλή σχέση με την τοπική αγορά! Ο ορισμός του πολυεργαλείου για τον Αθλο που μέσα σε λίγα χρόνια από την ίδρυση του είναι μπροστά σε ένα μεγάλο ορόσημο της ιστορίας του επιχειρώντας να γράψει ιστορία και για τη Νέα Ορεστιάδα στην ελληνική πετοσφαίριση!».

Αυτά επισημαίνει σε άρθρο – αφιέρωμά του στον γνωστό ορεστιαδίτη αθλητικό παράγοντα ο δημοσιογράφο και πρώην περιφερειακός σύμβουλος Σταύρος Παπαθανάκης στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού του «Βορέας».

Το κείμενο προσθέτει, αποθεώνοντας ουσιαστικά τον Γιάννη Καρρά: «Με αδιαμφισβήτητες διοικητικές ικανότητες και κυρίως αποτελεσματικός χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες. Ένας χρήσιμος διοικητικός παράγοντας με ευθύνη τα Τμήματα Ανάπτυξης της ομάδας!».

Το κείμενο του Vorea, που αξίζει να σημειωθεί ότι γράφτηκε πριν τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Φίλιππο Βέροιας για την άνοδο στην Volley League, καταλήγει: «Όλοι οι παράγοντες του ΑΘΛΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΝΑΝ ΑΘΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, όταν όλα τα προγνωστικά ήταν σε βάρος τους! Έφεραν ξανά το βόλεϊ στην πρώτη γραμμή κι αυτό είναι ήδη μια μεγάλη κατάκτηση και συνεισφορά τους! Μπράβο τους!».