ΕΠΣ Ξάνθης: Λαμπερή απονομή του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στην Ασπίδα Πηγαδίων

Το απόγευμα του Σαββάτου πανηγύρισε κι επίσημα την κατάκτηση του τίτλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης η Ασπίδα Πηγαδίων, μετά την απονομή που έγινε στο γήπεδό της από τον πρόεδρό της Ενωσης Γιώργο Πανίδη παρόντος και του δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη.

Παρόντες από την ΕΠΣ και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τριάντης, ο γεν. γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας και τα μέλη του Δ.Σ. Ειρήνη Γαλαχουσίδου και Γιάννης Πιστόλας.

Σε γιορτινό κλίμα και στο ημίχρονο του φιλικού με την ομάδα παλαίμαχων της Ασπίδας, η Διοίκηση του Τριαντάφυλλου Γκάμπρα με συμπαραστάτες τους Ανδρέα Κοκολόγο, Θανάση Ρετσελά, Βαγγέλη Γιαπαντζαλή, Γιάννη Ακπατζάκη, Θόδωρου Γαβριηλίδη και φυσικά την πλειάδα των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν, είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται με κούπα πρωταθλήματος!

Ήταν μία χρονιά όπου οι παίκτες του προπονητή Φόρη Καλτσίδη ήταν καλύτεροι εκεί που χρειαζόταν και με τους 41 βαθμούς (12 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες, 43-19 τέρματα και καλύτερη άμυνα πρωταθλήματος) υπερτερούσαν στην ισοβαθμία με την ΑΠΟΞ επιστρέφοντας σε τίτλο μετά το μακρινό 1991. Μάλιστα, η Ασπίδα Πηγαδίων επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣ μετά τη σεζόν 2004-05.

Ξεχωριστές στιγμές οι τιμητικές διακρίσεις σε Γιώργο Μαλαδένη. Ανδρέα Κοκολόγο και Γιάννη Παπαστεφάνου για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα. Σχετικό αφιέρωμα θα υπάρχει και στην έκδοση της Δευτέρας στην αθλητική εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport, από την ηλεκτρονική έκδοση της οποίας προέρχονται οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες…