Παρόντες Πογιέτ και Κωνσταντινίδης στο Άρης – ΠΑΟΚ με… 31 ξένους και μοναδικό Έλληνα τον Πασχαλάκη!

Ο ομοσπονδιακός, τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για το Άρης – ΠΑΟΚ μαζί με τον Εβρίτη τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη (πριν έρθει ο τελευταίος στην Αλεξανδρούπολη για την προπόνηση προεπιλογής της Εθνικής Κ17).

Oι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων ωστόσο δεν τους βοήθησαν στο να δουν και πολλά σχετικά με το ελληνικό στοιχείο. Και αυτό διότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο μοναδικός Έλληνας στα αρχικά σχήματα των δύο ομάδων!

Ακόμα και οι πέντε συνολικά αλλαγές που έκαναν οι δύο τεχνικοί ήταν όλοι ξένοι, με τους συνολικά 31 από τους 32 παίκτες που αγωνίστηκαν είτε βασικοί, είτε από τον πάγκο, να είναι ξένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης είχε στον πάγκο τους Δεληζήση, Μάνο και τον τερματοφύλακα Σιαμπάνη που δεν αγωνίστηκαν, ενώ ο ΠΑΟΚ εκτός του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, είχε στον πάγκο τον Τσιγγάρα που επίσης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Στην εξέδρα του Κλεάνθης Βικελίδης εντόπισε τον ομοσπονδιακό τεχνικό μαζί με τον Εβριτη τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων ο φακός του pressaris.