Γ’ Εθνική: Πέτυχε τρια γκολ αλλά ηττήθηκε στο Παραλίμνιο στο αντίο της η Αλεξανδρούπολη

Σε ένα ματς όπου δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον η Αλεξανδρούπολη μετά από μια τριετία αποχαιρετά την Γ’ Εθνική με άδοξο και εξωαγωνιστικό τρόπο γνωρίζοντας στο φινάλε την ήττα στο Δημοτικό γήπεδο του Παραλιμνίου με 4-3 από τον τοπικό Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Οι Σερραίοι μπήκαν με το καλήμερα μπροστά στο σκορ με τον Καρυοφύλλη που άνοιξε το σκορ στο 1′ κάνοντας το 1-0. Οι Εβρίτες που μετά και την απόφαση της ΕΠΟ υποβιβάστηκαν στο ερασιτεχνικό μην έχοντας και καλή ψυχολογία δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα από τον Καρυοφύλλη στο 10′ που έκανε γρήγορα το 2-0. Στο 17′ μάλιστα ο έμπειρος Δεινόπαπας έκανε το 3-0 με την άμυνα της Αλεξανδρούπολης να παραπαίει. Λύση πριν το ημίχρονο έδωσε ο Γιάννης Χριστοφορίδης που ξέρει καλά τα Σερραικά γήπεδα μειώνοντας στο 40′ σε 3-1 αποτέλεσμα που έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε και στο τελευταίο τεταρτο σημειώθηκαν άλλα τρια τέρματα. Ο Παγωνίδης με πέναλτι μέιωσε στο 77′ σε 3-2 με τον Έλεζι ένα τρίλεπτο αργότερα να κάνει το 4-2. Οι Εβρίτες ωστόσο προσπάθησαν να κλεισουν την χρονιά με ένα τέρμα και αυτό το πέτυχε ο Λάζαρος Ματζίρης στο 90′ αποχαιρετώντας την ομάδα με ένα γκολ αφού ολοκληρώνεται και η στρατιωτική θητεία του.

Πλέον μετά και τον μαθηματικό υποβιβασμό της Αλεξανδρούπολης που έχασε στην ουσία 6 βαθμούς από το ματς στο Κιλκίς με την Αναγέννηση Πλαγιάς, οι Εβρίτες ελπίζουν όπως και αρκετές ομάδες σε νέα εξωαγωνιστική αντιδικία, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Η Αλεξανδρούπολη αυτή την στιγμή έχει 23 βαθμούς και είναι η δεύτερη επιλαχούσα μετά το Νέστο Χρυσούπολης εαν πιθανόν συμβέι κάτι, ενώ ο Απόλλωνας Παραλιμνίου παρά την αστάθεια του τερμάτισε τρίτος με 35 βαθμούς.

 Διαιτητές ήταν οι Κωστούλας (Άρτας) και οι Ξανθιώτες Δανδανόπουλος και Σαββόγλου.