Super League 2: Προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω με 2-3 αλλά ισοφάρισε με… «μπάζερ» στο 90+6′ η Ξάνθη με τον Ηρακλή στα Πηγάδια!

Αν και η Ξάνθη προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω με 2-3 από τον Ηρακλή, ωστόσο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το δεύτερο γκολ του Διαμαντόπουλου στο 90+6′ για την 31η αγωνιστική της Super League 2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΑΟΞ με τον Βιθέντε να ανοίγει το σκορ στο 11′ με ωραίο πλασέ στην κίνηση, μετά από κόρνερ του Τσέλιου και κεφαλιά-πάσα του Διαμαντόπουλου.

Στο 23′ ο Διαμαντόπουλος και πάλι έχασε την ευκαιρία να σημειώσει το δεύτερο γκολ με εντυπωσιακό τακουνάκι που πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά με ωραία κεφαλιά ο σέντερ φορ της Ξάνθης νίκησε τον Γρηγοριάδη για το 2-0, που ήταν και το σκορ της ανάπαυλας.

Ο Ηρακλής κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Σίλβα στο 49′ και τον Πήλιο στο 53′ να ισοφαρίζουν «σοκάροντας» την Ξάνθη.

Το 2-3 διαμόρφωσε ο Γιουμπιτάνα με εξαιρετική ατομική ενέργεια στο 76′, πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή για τον «Γηραιό».

Οι Ξανθιώτες δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη, αφού στο 90+6′ ο Αλί Μπαμπά βρήκε με τακουνάκι τον Διαμαντόπουλο και αυτός με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το τελικό και… αγγλικό 3-3.

Έντονες οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για το τρίτο γκολ της Ξάνθης, αφού υποστηρίζουν ότι ο Αλί Μπαμπά βρήκε τη μπάλα με το χέρι.

ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης): Ίτσο, Μιχαήλ, Φαζός, Κρητικός (59′ Τσιλιγγίρης), Τζανακάκης, Δόρης (59′ Θυμιάνης), Δημητριάδης (87′ Τσελεμπάκης), Τσέλιος (82′ Γκάβριτς), Βιθέντε, Αλί Μπαμπά, Διαμαντόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Γρηγοριάδης, Πανάγου, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Μανωλάκης (46′ Μασούρας), Παπαδόπουλος (76′ Βιτίνιο), Σίλβα, Πήλιος, Τομάς (90′ Χατζηπιρπιρίδης), Τζουμπιτάνα (70′ Μπαλικτσής), Άλεξιτς (46′ Μπαστακός)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμπρος Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας) με βοηθούς τους Αντώνιο Δίπλαρη και Ελευθέριο Βογιατζή, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Δημήτριος Μαλούτας (ΕΠΣ Ημαθίας). 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης) : Izzo, Τζανακάκης, Δημητριάδης (87′ Τσελεμπάκης), Μιχαήλ, Φαζός, Δόρης (60′ Θυμιάνης), Gomez, Τσέλιος (82′ Gavric), Κρητικός (60′ Τσιλιγγίρης), Ali Baba, Διαμαντόπουλος. 

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης) : Γρηγοριάδης, Μανωλάκης (46′ Μασούρας), Πανάγου, Κωστούλας, Chrusciel. Παπαδόπουλος (70′ Μπαλικτσής), Silva, Πήλιος, Jubitana (77′ Vitinho), Tomas (90’+2′ Χατζηπιρπιρίδης), Aleksic (46′ Μπαστακός).