Γ’ Εθνική: Σκόραρε πάλι ο Τοπούζης και παρέμεινε στην κορυφή των σκόρερς! Βασικός ο Χασάνογλου και τελικός στην Κέρκυρα για τον Μακεδονικό

Ο Μακεδονικός ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης, για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, με τον Θανο Τοπούζη με πέναλτι και πάλι να χαρίζει το τρίποντο (1-0) στους «πράσινους».

Απομένει μία τελευταία αγωνιστική για τον Μακεδονικό και ένας τελευταίος αγώνας τελικός , στην έδρα της ΑΕ Λευκίμμης του Εβρίτη Ανδρέα Θεοδωράκη που παλεύει για την παραμονή.

Το γόρδιο δεσμό των φιλοξενούμενων έλυσε ο Θάνος Τοπούζης στο 43′ μετά από πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος, ο έμπειρος φορ και εκτέλεσε εύστοχα, με το γκολ αυτό, ο Τοπούζης ξέφυγε μόνος πρώτος στη λίστα των πρώτων σκόρερ του ομίλου, με 11 τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μακεδονικός κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα του, χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία του 45λέπτου, όταν ο Λάλκοβιτς πλάσαρε, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και ο Τοπούζης δε μπόρεσε στη συνέχεια να γράψει το 2-0, αστοχώντας.

Ο χρόνος κύλησε ως τη λήξη χωρίς αλλαγή στο σκορ, και ο Μακεδονικός έφτασε αισίως τους 46 βαθμούς, παραμένοντας στην κορυφή του 2ου ομίλου. Όλα θα κριθούν, τελικά, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, την Τετάρτη (06/04), με τους «πράσινους» να ταξιδεύουν στην Κέρκυρα και την Κοζάνη στην Πέλλα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Θύελλα Σαρακηνών με την διαφορά να είναι στους 2 βαθμούς και την ισοβαθμία στους Κοζανίτες.

Εκτός του Τοπούζη που αντικαταστάθηκε στο 80′, βασικός μια ακόμη αγωνιστική μετά την αγωνιστική που έχασε λόγω τιμωρίας ήταν ο Φειζή Χασανογλου, αλλα και ο πρώην της Ξάνθης Δημήτρης Δοξάκης.