Μεγάλες χαρές στην οικογένεια Πανόπουλου! Παντρεύεται την Σταματίνα Γλου ο πρωτότοκος γιος του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο θα τελεστεί το ερχόμενο διάστημα o γάμος του Γιάννη Πανόπουλου, γιου του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Χρήστου, με την Σταματίνα Γλου, την πολύ όμορφη κόρη του επιχειρηματία Ακη Γλου και της Μελάνης Τουμανίδη.

Πρόκειται για δύο πολύ καλά και ταιριαστά παιδιά, λένε στην «Espresso» όσοι τα γνωρίζουν, κάνοντας επίσης λόγo για δύο πολύ low profile πλάσματα που είναι πλασμένα το ένα για το άλλο. Η είδηση αποκαλύφθηκε από την αγγελία του γάμου, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα που ως γνωστόν ειδικεύεται σε αυτού του είδους το ρεπορτάζ.

Το ειδύλλιο, το οποίο άρχισε μέσω κοινών τους φίλων, κατέληξε σε κεραυνοβόλο έρωτα, με happy end τον γάμο και στόχο μια ευτυχισμένη οικογένεια. Δυο χρόνια μετά τον γάμο της αδελφής της Ζήνας Γλου, η μόλις 26 ετών Σταματίνα θα ντυθεί νυφούλα, χαρίζοντας στιγμές ευτυχίας στους γονείς της αλλά και στις τρεις λατρεμένες της αδελφές, τη Ζήνα, τη Σμάρα και τη Μαρία, καθώς και στον θείο Γιώργο Γλου, αδελφό του Άκη, που ειχε εμπλακεί και στα διοικητικά του Ολυμπιακού στο παρελθόν.

Η Σταματίνα Γλου ασχολείται με το σχέδιο μόδας και μέσω της εταιρίας της Amarina έχει σχεδιάσει τις στολές γνωστών εταιριών και εστιατορίων. Οσο για τον μέλλοντα γαμπρό Γιάννη Πανόπουλο, τυγχάνει από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στη Βούλα όπου κατοικεί. Εκτός των επιχειρήσεων της οικογένειάς του, έχει δημιουργήσει με τον αδελφό του Ριχάρδο την εταιρία διαχείρισης ακινήτων Yestay και είναι εθελοντής της Symplefsi, βοηθώντας ο ίδιος τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των ακριτικών μας νησιών.

«Τόσο οι Γιάννης και Ριχάρδος Πανόπουλος όσο και ο μικρότερος αδελφός τους Χρήστος είναι εκτός από γιοι του Πανόπουλου και παιδιά της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ξάνθης, με τους δεσμούς να είναι μακροχρόνιοι καθώς έχουν μεγαλώσει μέσα στην ομάδα» του ΑΟΞ, επισημαίνει το δημοσίευμα. Αλλωστε, ο Γιαννης Πανόπουλος βρέθηκε ουκ ολίγες φορές στον πάγκο και στην εξέδρα την τελευταία χρονιά ιδιοκτησίας του ΑΟΞ από τον πατέρα του, τότε που (την περίοδο της καταγγελίας για την πολυϊδιοκτησία) ο Χρηστος Πανόπουλος βάλλονταν από παντού και κατηγορούνταν για την απουσία του από τα δρώμενα της ομάδας.