Super League 2: Απλά ασταμάτητοι οι νέοι του ΑΟΞ! 4/4 στις Σέρρες με τεσσάρα (+photos)

Την 4η διαδοχική νίκη της πήρε η Κ20 του ΑΟΞ επί της αντίστοιχης ομάδας του Πανσερραϊκού, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι Θρακιώτες που φορούσαν κίτρινα στο ματς όπως μας μεταφέρει το panserraikosfc, είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία του Τσιμπίρη σε διάφορες περιπτώσεις, ανοίγοντας το σκορ στο 19΄ με μία ψηλοκρεμαστή σέντρα σουτ του Αναστασιάδη από πλάγια θέση, που αιφνιδίασε τον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού. Οι “κόκκινοι” από την πλευρά τους προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν κινδύνους, αλλά υστερούσαν στην σωστή τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πατήσουν απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, το γρήγορο γκολ που ήρθε με σουτ του Πιτσόλη στο 55΄ και με το οποίο έγινε το 0-2, “πάγωσε” τους παίκτες και την κερκίδα και από εκεί και πέρα οι “κόκκινοι” δεν μπόρεσαν να μπούνε εκ νέου στο ματς, χωρίς να παρατήσουν την προσπάθεια μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Στο 60΄ έγινε το 0-3 έπειτα από σέντρα του Καλαϊτζή και με τη μπάλα να βρίσκει σε κόκκινα πόδια, αιφνιδιάζοντας και πάλι τον Τσιμπίρη. Στο 75΄ ο ΑΟΞ έκανε το τελικό 0-4 με κεφαλιά του Ιγνατιάδη, ενώ οι Σερραίοι προσπάθησαν με τους Ξανθόπουλο, Παυλίδη, Ματσικόπουλο να απειλήσουν, χωρίς επιτυχία. 

Ετσι η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη έκανε το 4/4 δικαιολογώντας τον τίτλο του φαβορί στον όμιλό του αλλά και γενικά στο πρωταθλήμα Κ20 της Super League 2.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δέντσας): Τσιμπίρης, Κόκκινος, Παπακωνσταντίνου, Μπομπότας, Χάβος, Ρογδάκης, Σπυρόπουλος (62΄ Καρακάσης), Ξανθόπουλος, Παυλίδης, Ματσικόπουλος (76΄ Τριανταφύλλου), Λίλλης (83΄Αχλατλής)

ΑΟ Ξάνθη (Αποστολίδης): Νικολακούλης, Μητρούσης, Καλαϊτζής, Τυριάκης, Καραγιαννίδης, Αναστασιάδης (65’ Αμανατίδης), Χότσκα (70´Δήμου), Πιτσόλης, Αλαγκιοζίδης (65’ Τσάκαλος), Καρυπίδης (60’ Αϊβαλή), Ιωσηφίδης (65’ Ιγνατιάδης).