Γ’ Εθνική: Χωρίς αφούς Πατσιώρα, Γκαβανόζη και Γκαϊδατζή κόντρα στο Ορφάνι για το… τελευταίο Εβρίτικο χειροκρότημα η Αλεξανδρούπολη!

Χωρίς να ανακοινώσει αποστολή όπως και στον τελευταίο της αγώνα με την Χρυσούπολη η Αλεξανδρούπολη δίνει ένα σημαντικό ματς κόντρα στον υποβιβασμένο, ελλιπήμ αλλά μαχητικό Μέγα Αλεξανδρο Ορφανίου αναζητώντας το θαυμα της παραμονής.

Αυτό γιατί οι Εβρίτες μετά την καταδικαστική απόφαση της ΕΠΟ έπεσαν στους 23 βαθμούς και ακόμα και εαν φτάσουν στους 29 νικώντας Ορφάνι και Παραλίμνιο παράλληλα υστερώντας και στις ισοβαθμίες, να μην φτάσει κανείς εκ των Δόξα Δραμας, Χρυσούπολης και Θερμαικού σε αυτούς τους βαθμούς κάτι που φαντάζει εξωπραγματικό.

Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης: Έχοντας όλα τα όπλα του, εκτός των τιμωρημένων Γκαϊδατζή, Πατσιώρα Άγγελο, Πατσιώρα Κωνσταντίνο και του απόντος Γκαβανόζη στην διάθεση του ο Προπονητής της Αλεξανδρούπολης FC Μιχάλης Φλώρος ολοκλήρωσε σήμερα (02/04) την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (03/04) με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” και η ομάδα χρειάζεται το τελευταίο χειροκρότημα (στην έδρα της) από τον φίλαθλο κόσμο της!