Ξεκινάνε προπονήσεις στο Διδυμότειχο σε σχολικό γήπεδο χωρίς συνδρομή!

Ένα μεγάλο πρόβλημα βρίσκει – έστω και προσωρινά – λύση στο Διδυμότειχο καθώς από τον Νοέμβριο είχαν σταματήσει οι προπονήσεις των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του Σπάρτακου λόγω έλλειψης γηπέδου.

Συγκεκριμένα, το κλειστό γυμναστήριο Διδυμοτείχου το οποίο μάλιστα έχει πάρει και το όνομα του Ολυμπιονίκη Κώστα Γκατσιούδη, που κατάγεται από την «πόλη των κάστρων» αντιμετωπίζει πρόβλημα ηλεκτροδότησης αλλά και άλλα γραφειοκρατικά θέματα, τα οποία δεν επιτρέπουν την χρήση του.

Θύμα όλης αυτής της κατάστασης ήταν τα παιδιά της πόλης, τα οποία δυστυχώς δεν είχαν την ευκαιρία να αθληθούν και να κάνουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου ανακοίνωσε την έναρξη των προπονήσεων των τμημάτων Μπάσκετ και Βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο του Τεχνικού Λυκείου, σε μία έδρα που χρησιμοποιούνταν στα τέλη της δεκαετίας του 80΄ αλλά τουλάχιστον πρόκειται για μία λύση ανάγκης. Έπειτα από τέσσερεις μήνες απραξίας τα παιδιά ξαναμπαίνουν στα γήπεδα και παίρνουν εκ νέου ρυθμό.

Οι προπονήσεις των τμημάτων θα πραγματοποιηθούν :
ΜΠΑΣΚΕΤ ακαδημίες
Δευτέρα – Τετάρτη: 18:00 – 19:30
Σάββατο: 10 – 11:30
ΒΟΛΕΙ ακαδημίες
Τρίτη – Πέμπτη: 17:00 – 18:30
Σάββατο: 14:00 – 15:00
ΜΠΑΣΚΕΤ αγωνιστικό
Τρίτη – Πέμπτή – Παρασκευή : 20:30 – 22:00

Λόγω της κατάστασης και επειδή οι αθλητές και τα παιδιά ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκονται στα γήπεδα, ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει τις προπονήσεις για το υπόλοιπο της χρονιάς χωρίς να εισπράττει συνδρομές από τους αθλητές που θέλουν να ακολουθήσουν τα αγαπημένα τους αθλήματα.