ΕΠΣ Έβρου: Η μάχη της παραμονής πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος!

Πέντε αγωνιστικές μένουν για την λήξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην υπόθεση παραμονή.

Υποβιβάζονται μάλλον δυο ομάδες, ωστόσο εάν δεν τα καταφέρει η Αλεξανδρούπολη να παραμείνει για 3η σεζόν στην Γ’ Εθνική και δεν ανέβει ο Ιπποκράτης στην εθνική κατηγορία, θα υποβιβαστεί μια ομάδα ακόμη ομάδα από την Α’ κατηγορία του Έβρου.

Γενικά, ο κανόνας είναι ότι τη νέα σεζόν η Α’ Κατηγορία θα έχει 12 ομάδες και οι δυο εξ αυτών θα είναι οι πρωταθλητές από Βόρειο και Νότιο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Συνεπώς το αν θα υποβιβαστεί ένας, δύο ή τρεις θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνουν Αλεξανδρούπολη αλλά και Ιπποκράτης σε σχέση με την συμμετοχή τους στην Γ’ Εθνική.

Ο Άρδας Καστανέων έμεινε στους 25 βαθμούς καθώς γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θεωρητικά δεν έχει πρόβλημα όπως στους ίδιους βαθμούς ανέβηκε το Νεοχώρι που νίκησε τον Έβρο Σουφλίου. Η Θράκη Φερών παρέμεινε στους 22 βαθμούς μετά την ήττα της από τον Ορέστη Ορεστιάδας. Στους 19 βαθμούς πήγε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έπειτα από τη νίκη του επί του Άρδα Καστανέων.

Ο Έβρος Σουφλίου και ο ΑΟ Μαΐστρου διατηρήθηκαν στους 14 βαθμούς μετά τις ήττες τους από τον ΑΟ Νεοχωρίου και Ατρόμητο Άβαντα αντίστοιχα. Η Ένωση Οινόης με τον ουραγό Ποντιακό έμειναν στο Χ και πήραν από ένα βαθμό.

Το πρόγραμμα για κάθε ομάδα των τελευταίων 5 αγωνιστικών στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, βλέποντας τις ομάδες με την σειρά στη μέχρι στιγμής βαθμολογικής τους κατάταξης (δεν αναφέρεται ο Ποντιακός που ήδη ουσιαστικά είναι ως ουραγός η πρώτη ομάδα που δεδομένα υποβιβάζεται στην Β’ Κατηγορία):

5. Άρδας Καστανεών (25 βαθμοί): Ποντιακό (εντός), ΑΟ Νεοχωρίου (εντός), ΑΕ Διδυμοτείχου (εκτός), Ιπποκράτη (εντός), Έβρο Σουφλίου (εκτός).

6. ΑΟ Νεοχωρίου (22 βαθμοί): Ένωση Οινόης (εντός), Άρδα Καστανεών (εκτός), Θράκη Φερών (εκτός), ΑΟ Μαΐστρου (εντός), Ορέστη Ορεστιάδας (εκτός).

7. Θράκη Φερών (22 βαθμοί): Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εντός), Ποντιακό (εκτός), ΑΟ Νεοχωρίου (εντός), ΑΕ Διδυμοτείχου (εντός), Ιπποκράτη (εκτός).

8. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (19 βαθμοί): Θράκη Φερών (εκτός), ΑΟ Μαΐστρου (εντός) Ατρόμητο Άβαντα (εκτός), Ποντιακό (εκτός).

9. Έβρος Σουφλίου (14 βαθμοί): ΑΕ Διδυμοτείχου (εκτός), Ιπποκράτη (εντός), Ατρόμητο Άβαντα (εντός), Ένωση Οινόης (εκτός), Άρδα Καστανεών (εντός).

————————————————————————————————-

10. ΑΟ Μαΐστρου (14 βαθμοί): Ορέστη Ορεστιάδας (εντός), Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εκτός), Ποντιακό (εντός), ΑΟ Νεοχωρίου (εκτός), ΑΕ Διδυμοτείχου (εντός).

————————————————————————————————-

11. Ένωση Οινόης (10 βαθμοί): ΑΟ Νεοχωρίου (εκτός), ΑΕ Διδυμοτείχου (εντός), Ιπποκράτη (εκτός), Έβρος Σουφλίου (εντός), Ατρόμητο Άβαντα (εκτός).