Πήρε το αυτοκίνητο και πήγε οδικώς από την Κομοτηνή στο Βελιγράδι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού ο Κώστας Μπανιώτης

Δυναμική ελληνική εξέδρα αναμένεται να υπάρχει στη Srark Arena για το Παγκόσμιο Πρββτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι.

Πολλοί είναι οι Έλληνες που έχουν έρθει στην σερβική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Ανάμεσα τους ο Κώστας Μπανιώτης, που ταξίδεψε οδικώς από την Κομοτηνή για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των πρώην συναθλητών του.

«Ήρθα να δω τις προσπάθειες των αθλητών μας και να τους χειροκροτήσω. Η Κομοτηνή είναι πολύ κοντά, οπότε ήταν ευκαιρία να δω τους αγώνες από κοντά. Έχω προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, μου αρέσει πολύ ο ρόλο τους προπονητή και η σχέση με τα μικρά παιδιά», σχολίασε ο Μπανιώτης.

Ο κορυφαίος θρακιώτης άλτης έχει μόλις λίγους μήνες που σταμάτησε τον αθλητισμό κι έχει ήδη ξεκινήσει την προπονητική. Στο Βελιγράδι βρίσκεται και ο παλιός πρωταθλητής του μήκους Τάσος Μακρυνικόλας, ο προπονητής των αλμάτων Μάκης Πάντος, ο προπονητής από την Χαλκίδα Ντίνος Μπουλούκος καθώς και πολλοί άλλοι, αλλά αναμφίβολα το όνομα του Κώστα Μπανιώτη ειναι αυτό που ξεχωρίζει.