Super League 2: Δύο στα δύο τα Κ20 του ΑΟΞ, έφυγαν με σημαντικό αλλά δύσκολο διπλό από την Καβάλα

Την δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Κ20 του ΑΟΞ για το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League 2. Οι Ξανθιώτες επικράτησαν με σκορ 2-1, σε ένα παιχνιδι όπου είχαν την υπεροχή αλλά κινδύνευσαν στο τέλος.

Οι παίκτες του Γιάννη Αποστολίδη πήραν από το ξεκίνημα το προβάδισμα με τέρμα του Τυριάκη μόλις στο 5ο λεπτό, ωστόσο λίγο πριν το ημίχρονο είδαν τον Οδυσσέως να τους ισοφαρίζει. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Καραγιαννίδης λίγο μετά την συμπλήρωση μιας καθαρής ώρας αγώνα.

Σε γενικές γραμμές ο ΑΟΞ ήταν καλύτερος και το αποτέλεσμα δίκαιο, αλλά δεδομένης της ρευστότητας του σκορ στο τέλος υποχώρησε κάπως και έδωσε χώρο στους αντιπάλους που προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να ισοφαρίσουν. Για την Καβάλα αυτό ήταν το πρώτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αφού είχε ρεπό στην πρεμιέρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανάργυρος Κατσίνης με βοηθούς τους Ζαχαρία και Καρασαββαΐδη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολακούλης, Καλαϊτζής (70′ Ιγνατιάδης), Καραγιαννίδης, Τυριάκης, Αναστασιάδης, Δεληγιαννίδης (54′ Χουμόλι), Πιτσόλης, Αϊβαλή Σερκάν (60′ Μητρούσης), Καρυπίδης (70′ Τσάκαλος), Ιωσηφίδης, Χότσκα Εμρέ.