Α2 Γυναικών: Εύκολη νίκη για τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης – Κλειδώνει την παραμονή

Τη δεύτερη του νίκη σε τρια παίχνιδια πέτυχε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης απέναντι στον ΕΟ Σταυρούπολης, κλειδώνοντας ακόμη περισσότερο την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσουλκανάκη ήταν ανώτερη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και κατάφερε να φτάσει σχετικά εύκολα στην επικράτηση.

Ο Φοίνικας μπήκε λίγο καλύτερα στο πρώτο σετ, όπου στα μισά αυτού κατάφερε να κάνει μια μικρή διαφορά, κάνοντας έτσι το 1-0 με 25-20.

Έχοντας σημειώσει το 1-0, ο Φοίνικας μπήκε ακόμη καλύτερα στο δεύτερο σετ, και με καλές επιθετικές επιλογές και σταθερότητα κατάφερε να κάνει το 2-0 με 25-19.

Ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ με τον Φοίνικα να κάνει από νωρίς διαφορά, όντας καλύτερος στον επιθετικό τομέα, όπου βρίσκοντας συνεχώς λύσεις κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση με 3-0 και 25-19, παίρνοντας ακόμη ένα τρίποντο στον δρόμο των πλέι άουτ, κλειδώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την παραμονή του στην κατηγορία.

Τα σετ: 25-20, 25-20, 25-19

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Τσουλκανάκης): Παπαστεφάνου, Αλεξάκη, Ξανθή, Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Διαμάντη, Κοντογιαννογλου (λ)/ Αρχιμανδρίτη, Τσολακίδου, Παπαβασιλείου