Super League 2: ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ η Ξάνθη! Στο μηδέν για τρίτο σερί ματς και ήττα-ροπαλιά από τον Ηρακλή

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Ξάνθη και στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 14ης αγωνιστικής της Super League 2.

Παρουσία του μεγαλομετόχου Μπιλ Πάπας, η Ξάνθη βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, όταν οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν αμφισβητούμενο πέναλτι από μαρκάρισμα του Δόρη μέσα στην περιοχή, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ το Τομάς για το 1-0, που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ο ΑΟΞ είχε την εδαφική υπεροχή και στο β’ μέρος, παρότι ο Ηρακλής είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κάκκο στο 57’. Ο Τσέλιος είχε μία καλή στιγμή στο 85’, ωστόσο το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμπρος Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας) με βοηθούς τους Αντώνιο Διπλάρη και Ελευθέριο Βογιατζή, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Μελέτιος Γιουματζίδης (ΕΠΣ Πέλλας).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Μπαλικτσής (69’ Μανωλάκης), Πήλιος, Α. Παπαστεριανός, Chrusciel (46’ Σγουρής), Πατράλης, Napolitano, Tocka (87’ Jubitana), Tomas, Κάκκο, Καρτσαμπάς (75’ Aleksic).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γιακουμής, Πολίμος (13’ Ουνγιαλίδης), Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μπάτζιος, Δόρης (67’ Ginsari), Gomez, Τσέλιος, Gavric, Ali Baba (67’ Κρητικός), Διαμαντόπουλος (77’ Τσιλιγγίρης).