LIVE από το Καυτανζόγλειο για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική της SL2: Ηρακλής – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τον αγώνα Hρακλής – ΑΟ Ξάνθη για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ηρακλής – ΑΟ Ξάνθη για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Ώρα 14:05 Η Ξάνθη προέρχεται από δύο συνεχόμενα 0-0 κόντρα σε Θεσπρωτό εκτός και Καβάλα εντός έδρας, έχοντας μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη στο Καυτανζόγλειο που θα της επιτρέψει να ελπίζει στην ανατροπή της κατάστασης και την κατάκτηση της πρωτιάς.

Ώρα 14:13 Ο Ηρακλής προέρχεται από την ήττα-σοκ με 0-1 από τα Τρίκαλα, ενώ και στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές έμεινε χωρίς τρίποντο, με ισοπαλίες κόντρα σε ΠΑΟΚ Β’ εκτός και Καρδίτσα εντός. Τελευταία του νίκη ήταν πριν 4 αγώνες με 4-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ώρα 14:18 Η Αναγέννηση Καρδίτσας σκόρπισε με 5-2 τη Βέροια στη χθεσινή εξ αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική, αποτέλεσμα που δίνει την ευκαιρία στην Ξάνθη αν κερδίσει, να μειώσει τη διαφορά στους 8 από την κορυφή. Η Βέροια έχει 45 σε 19 αγώνες, ενώ 2η είναι η ΑΕΛ με 42 σε επίσης 19 αγώνες. Η Ξάνθη και η Καρδίτσα έχουν 34 σε 18 αγώνες.

Ώρα 14:27 O Hρακλής βρίσκεται στην 7η θέση με 26 βαθμούς σε 19 αγώνες, όσους έχει ο ΠΑΟΚ Β’ και ο Αλμωπός. Ωστόσο, η ομάδα της Αριδαίας έχει ένα παιχνίδι παραπάνω.

Ώρα 14:32 Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Γιακουμής, Δόρης, Μπάτζιος, Τσέλιος, Αλί Μπαμπά, Βιθέντε, Διαμαντόπουλος, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Γκάβριτς, Πολίμος.

Ώρα 14:36 Η ενδεκάδα του Ηρακλή: Παλαβράκης, Μπαλικτσής, Παπαστεργιανός, Κρούσκιελ, Πήλιος, Πατράλης, Ναπολιτάνο, Τότσκα, Τόμας, Κάκκο, Καρτσαμπάς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ώρα 14:48 Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας, με βοηθούς τους Δίπλαρη και Βογιατζή, επίσης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ώρα 14:55 Όλα έτοιμα για την έναρξη.

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση.

2′ Τραυματισμός του Πολίμου στα πρώτα μόλις λεπτά. Φαίνεται ότι δύσκολα θα συνεχίσει.

7′ Πέναλτι για τον Ηρακλή. Έντονες διαμαρτυρίες από τους Ξανθιώτες.

8′ Γκολ για τον Ηρακλή. Ο Τομάς εκτέλεσε το πέναλτι και άνοιξε το σκορ. Ηρακλής – ΑΟ Ξάνθη 1-0.

12′ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΑΟΞ. Ο Ουνγιαλίδης παίρνει τη θέση του Πολίμου.

17′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ηρακλή, αλλά ο Γιακουμής απέκρουσε το τετ-α-τετ του σκόρερ Τομάς και κρατάει ζωντανή την Ξάνθη. Εφιαλτικό ξεκίνημα για τον ΑΟΞ.

25′ Κατώτερη των περιστάσεων για ακόμα μια φορά στα πρώτα λεπτά η Ξάνθη. Μετά το 20′ έχει αρχίσει δειλά-δειλά να δημιουργεί.

32′ Μισή ώρα αγώνα με την Ξάνθη να ελέγχει την κατοχή έχοντας κερδίσει κάποια μέτρα στο γήπεδο. Ωστόσο ακόμα δεν έχει απειλήσει ουσιαστικά.

34′ Πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΞ. Ο Βιθέντε βρήκε με κομπίνα μετά από φουλ τον Γκάβριτς, με το σουτ του Σέρβου να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον Παλαβράκη.

36′ Επικίνδυνη στιγμή για τον Ηρακλή, με τον Παπάζογλου να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Καρτσαβά.

39′ Επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Ηρακλή, ο Γιακουμής για σιγουριά σε κόρνερ.

41′ 5 λεπτά πριν το φινάλε, αλλά αναμένονται τουλάχιστον 3 λεπτά καθυστερήσεις λόγω των τραυματισμών.

42′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΞ. Ο Τσέλιος με εξαιρετική σέντρα από δεξιά βρήκε τον Αλί Μπαμπά, αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε να πλασάρει και δεν καταγράφηκε τελική. Έχει ανεβάσει ρυθμό η Ξάνθη, αλλά φτάνει συνεχώς στο όριο της απάντησης.

43′ Στο γήπεδο βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος Μπιλ Πάπας, που νωρίτερα πήγε και στα αποδυτήρια της Ξάνθης πριν τη σέντρα.

45′ Σέντρα από δεξιά, η κεφαλιά του Παπάζογλου που κινήθηκε σε θέση σέντερ φορ περνάει άουτ.

45+1′ 2 λεπτά καθυστερήσεις αντί για τουλάχιστον 5.

45+3′ Τέλος ημιχρόνου. Ηρακλής – ΑΟ Ξάνθη 1-0.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος.

50′ Σουτ του Τότσκα από δεξιά, αρκετά μέτρα άουτ η μπάλα.

54′ Κίτρινη στον Καρτσαμπά για μαρκάρισμα στον Ουνγιαλίδη.

55′ Πάντα παραμένει το 1-0 στη Θεσσαλονίκη. Η Ξάνθη δεν βολεύεται ούτε με ισοπαλία. Θέλει μόνο το τρίποντο για να μειώσει στους 8 από την κορυφή. Διαφορετικά η κλεψύδρα μοιάζει να αδειάσει οριστικά.

57′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάκκο, τραντάζεται το δοκάρι του Γιακουμή. Στάθηκε τυχερή και μένει ζωντανή η Ξάνθη στην αναμέτρηση.

59′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάβριτς, η μπάλα στο τοίχος.

66′ Σουτ του Δεληγιαννίδη, η μπάλα άουτ.

67′ Κρητικός και Γκινσάρι στις θέσεις Αλί Μπαμπά και Δόρη.

68′ Ο Μανωλάκης περνάει στη θέση του Μπαλικτσή.

70′ Σουτ του Γκάβριτς, η μπάλα άουτ.

75′ Tελευταίο τέταρτο στο ματς, πάντα στο 1-0. Δεν μπορεί να απειλήσει η Ξάνθη.

76′ O Άλεξιτς περνάει στη θέση του Καρτσαβά.

78′ Ο Τσιλιγγίρης περνάει στη θέση του Διαμαντόπουλου.

80′ Νέα μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει το ματς ο Ηρακλής, αλλά ο Παπάζογλου με προβολή σώζει το 2-0 στο πλασέ του Άλεξις. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει πολλά περιθώρια ο ΑΟΞ. Το σκορ στο 1-0, με την ισοπαλία να είναι σαν ήττα.

83′ Κίτρινη στον Βιθέντε.

89′ Κίτρινη στον Παπάζογλου.

90′ 4 λεπτά έξτρα χρόνος.

90+5′ Τέλος αγώνα. Ηρακλής – Ξάνθη 1-0.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…