Η πρώτη δήλωση Ματζαρίδη μετά το χρυσό στο ΣΕΦ: «Δεν περίμενα την 1η θέση αλλά μπορώ να κάνω ακόμα καλύτερο χρόνο» (+video)

Από τις μεγάλες εκπλήξεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου ήταν ο Γιώργος Ματζαρίδης του Πολυνίκη Ορεστιάδας. Αν και δεν μετείχε στη λεγόμενη «καλή» σειρά, κατάφερε σχεδόν τρέχοντας… μόνος του να πετύχει ατομικό ρεκόρ και τελικά αυτο το ρεκόρ ήταν αρκετό για να στεφθεί πανελληνιονίκης.

«Η κούρσα με αφήνει πάρα πολύ ευχαριστημένο, είναι ατομικό ρεκόρ και για τον κλειστό στίβο αλλά και για τον ανοιχτό. Περίμενα τον χρόνο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα την θέση. Εκτιμούσα και εγω ότι ο νικητής θα είναι από την δεύτερη σειρά», είπε αμέσως μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο Sportime, αφού στην ΕΡΤ δεν μεταδόθηκε ποτέ δήλωσή του.

«Μακάρι να ήμουν στην δεύτερη σειρά για να κυνηγήσω κάτι καλύτερο, γιατί πιστεύω ότι μπορούσα και μπορώ να τρέξω και κάτω από το 1:53. Βάσει του προκριματικού μου, που ήταν σχετικά αργός, βρέθηκα στην δεύτερη σειρά, την ας πουμε μη καλή, αλλά παρόλα αυτά όλα πήγανε καλά», πρόσθεσε ο Γιώργος Ματζαρίδης.

Ο νεαρός αθλητής του Πολυνίκη Ορεστιάδας, που τυγχάνει και φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ενώ έχει ως προπονητή τον ιδιαίτερα υπερήφανο πατέρα του, έτρεξε για πρώτη φορά σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. «Εκτιμώ ότι ο κλειστός στίβος είναι γενικότερα μια καλή βάση για τον ανοιχτό. Τα προηγούμενα χρόνια δεν μπόρεσα να συμμετάσχω, φέτος έτρεξα για πρώτη φορά και θεωρώ ότι στον ανοιχτό θα πάω ακόμα καλύτερα».