ΕΠΣ Έβρου: Φοβερές καταγγελίες για Κεσούδη και παραιτήσεις μετά το ματς Οινόης-Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει στην Θράκη και κυρίως στον Έβρο, με συνεχή επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου και κακές συμπεριφορές παραγόντων, διαιτητών, φιλάθλων και αθλητών.

Και στον σημαντικό αγώνα για την παραμονή ανάμεσα σε Ένωση Οινόης και Εθνικό Αλεξανδρούπολης που ήταν και τηλεοπτικό, έγιναν πολλά με τον πρόεδρο της Ένωσης Περικλή Γακίδη να παραιτείται και να καταγγέλει ευθεώς τον διαιτητή Κεσούδη (φώτο TVthrakiotis).

Η ανάρτηση της Οινόης: Σήμερα λοιπόν μετά από όλα είδαμε σε αυτό το γήπεδο με έναν εριστικο διαιτητή ως εκεί που δεν παίρνει και μετά από συζήτηση με όλα τα υπόλοιπα παιδιά της διοίκησης ένα πράγμα έχω να πω … μετά από 12 χρόνια ανακοινώνω την απομάκρυνση μου από την θέση του προέδρου αυτής της ομάδας και την παραίτηση μου από το ποδόσφαιρο του Έβρου από οποιοδήποτε πόστο… ειμαι περήφανος για ότι κατάφερα αυτά τα 12 χρόνια.

Το ότι και εγώ έβαλα ένα λιθαράκι για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου σε αυτόν τον δύσκολο νομό… δεν ανέχομαι όμως ψευδει από διαιτητές σαν τον κυριο Κεσουδη που πλέον θα με βλέπει σαν όνειρο.. αυτά τα 12 χρόνια έχω φάει κύριε Κεσουδη 50.000 ευρώ από την τσέπη μου γιαυτην την ομάδα… δεν μπορείς εσυ και ο κάθε ξεφτίλας που το παίζει διαιτητής να γράφεις ψευδει στοιχεία σε ένα φύλλο αγώνος και να γράφεις σε αυτό πως σε απείλησα… σε προστατευσα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και παρόλα αυτά σε ένα ματς που για εμάς είναι η μισή χρόνια δεν άφησες να τελειώσει και να το διακόψεις στο 92.07 ενώ το παιχνίδι όπως φαίνεται από το τν Θρακιώτης ο οποίος είχε ζωντανή μετάδοση να μην κρατάς καθυστερήσεις… από το 87 όπως φαίνεται και στο βίντεο έως το 91 δεν υπάρχει παιχνίδι όπως και το ότι υπήρχε τραυματισμός τερματοφυλακα σύνολο 5 λεπτά συν 8 αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο… και δεν φτάνουν αυτά ενώ ζήτησες προστασία της αστυνομίας η οποία ήρθε στο γήπεδο με 6 όργανα βγήκες μπροστά σε αυτούς και απείλησες λέγοντας μπροστά τους πέστε μου ποιος είναι αυτός που θα με γ…..σει εάν βγω έξω από το γήπεδο… τα όργανα της τάξης ήταν εκεί και σε άκουσαν… και πέρα αυτό δεν ήταν η πρώτη σου απειλή.. ξαναβγήκες και είπες άλλα… κανένας διαιτητής δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί… κανένας δεν μπορεί να στερήσει το παιχνίδι ενώ υπάρχουν 10 λεπτά τουλάχιστον αγώνα ,το δικαίωμα της ελπίδας.. δεν σε απείλησα πουθενά και το μόνο που σε ειπα είναι ότι δεν λυπάσαι τα λεφτά που έχουμε δώσει. χωρίς να αφήσεις το παιχνίδι να τελειώσει σωστά… και η απάντηση αυτού του εριστικου ανθρώπου ήταν… είσαι τυχερός που δεν το πάω για διακοπή γιατί αλλιώς κινδυνεύεις… οχι λοιπόν δεν θα περάσει σε κανέναν σας όλο αυτό… καταδικάζω τους φιλάθλους που μπήκαν μέσα… δεν μπορεί κανένας διαιτητακος να μας στερήσει την ελπίδα στην κατηγορία… εχω μάρτυρες 6 όργανα της τάξεις για όσα είπες.

Τώρα σειρά μου δεν θα το αφήσω έτσι… ούτε επιτροπή διαιτησίας ούτε επς γιατί ένας ανίδεος νομίζει πως είναι αρχον κύριε ΚΕΣΟΥΔΗ.. Θα με βρεις μπροστά σου πλέον στην δικαιοσύνη με μάρτυρες γιατί εσυ δεν έχεις… τέλος θα ήθελα να πω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολη για την νίκη… ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΗΔΊΑ..