Προπονητής του Άρη απώθησε έφηβο παίκτη της Ξάνθης μπροστά στα μάτια του ομοσπονδιακού προπονητή!!!

Από θλιβερά επεισόδια που αναμένεται να απασχολήσουν τον αθλητικό δικαστή της Super League σημαδεύτηκε το μεγάλο ντέρμπι της Κ17 της Ξάνθης με αυτήν του Άρη, στο οποίο κρίθηκε ουσιαστικά η είσοδος στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος.

Οπως έγραψε το ThrakiSportS, ο Άρης νίκησε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με 2-1 την Ξάνθη και τον «αρχισκόρερ» του Αρίστο Σταυρόπουλο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ. Ωστόσο αυτή η τεράστια νίκη αμαυρώθηκε από κακές εικόνες εντός και εκτός γηπέδου.

«Στις κερκίδες είχαμε συμπλοκή γονέων, στο τέλος του αγώνα διαπληκτισμούς μεταξύ των παικτών ενώ αποβλήθηκε ο προπονητής του Άρη Κώστας Καζάνας επειδή απώθησε παιδί της Ξάνθης. Απίστευτα πράγματα!», σχολιάζει ο πάντα καλός σε πληροφόρηση στα θέματα των ακαδημιών Γιώργος Μανταίος στο gazzetta.

Και αποκαλύπτει περαιτέρω: «Το ματς στο ακατάλληλο (όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα) γήπεδο της Μαλακωπής, παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός Κ17 Αλέξανδρος Αλεξιάδης, ενώ παρών ήταν και ο επικεφαλής scouting της ΑΕΚ, Στάθης Ταβλαρίδης. Ο παλαίμαχος σέντερ μπακ συνεχίζει να «οργώνει» τα γήπεδα της Ελλάδας, παρακολουθώντας συνεχώς αγώνες όλων των ηλικιών, ακόμα και τοπικών πρωταθλημάτων».

Εσοσον αυτές οι πληροφορίες ισχύουν, είναι απορίας άξιον για ποιον λόγο η ΠΑΕ Ξάνθη δεν έχει φροντίσει να βγάλει μια ανακοίνωση για όσα απίστευτα φέρονται να συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, σε αγώνα μεταξύ εφηβικών ομάδων, άρα σε αγωνα μεταξυ ανήλικων παιδιών.

Ορθά βγήκε η ανακοίνωση περί «παρακαταθήκης για το μέλλον», αλλά εφόσον έχουν συμβεί και τέτοια γεγονότα και απωθήθηκε μέχρι και Ξανθιωτάκι από τον αντίπαλο προπονητή, ποιος ο λόγος που δεν τα κατήγγειλε επίσημα η διοίκηση της ΠΑΕ που μια μέρα μετά δεν έδειξε να φείδεται να εκδώσει ανακοίνωση στο ημίχρονο του αγωνα της Ηγουμενίτσας για να καταγγείλει τον διαιτητή Βάτσιο;