Γ’ Εθνική: Έκανε το απόλυτο 4/4 η Αλεξανδρούπολη κόντρα στους Ξανθιώτες και με πρωταγωνιστή τον Πέρι επικράτησε του Αβάτου

Τον πρώτο τελικό μέχρι τον επόμενο στην Δράμα με τον Πανδραμαικό πήρε η καταπληκτική στο πρώτο ημίωρο Αλεξανδρούπολη, καθώς επικράτησε με 3-1 του Άρη Αβάτου στο Φώτης Κοσμάς και μείωσε την διαφορά στον πόντο με την επικίνδυνη ζώνη.

Με το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη και στο 6′ από μακρινό πλάγιο του Δορουγιδένη ο Καρακασίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή με βολέ θα κάνει το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πέρι Καρακασίδης και πάλι θα χριστεί σκόρερ, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση και ατομική ενέργεια του Ρουμπιέ που έδωσε ωραια ασιστ στον σκορερ. Η Αλεξανδρούπολη συνέχισε να πιέζει, ο Μπαρμπαγιάννης στο 25′ θα σημαδέψει το δοκάρι του Νταφόπουλου και ένα λεπτό αργότερα ο Μαντζίρης με κεφαλιά θα κάνει το 3-0 και θα κάνει σεφτέ με την νέα του ομάδα, με τους Ξανθιώτες να πραγματοποιούν την χειρότερη τους φετινή εμφάνιση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο για να διαχειριστούν το σκορ, με τον Άρη να έχει τον έλεγχο χωρίς απειλήσει ιδιαίτερα με εξαίρεση το φιναλε όπου σε δυνατό μακρινό απ’ ευθείας φάουλ του Ψεμματά στο 90′ ο Μπινόπουλος πεταχτηκε στο παραθυράκι του και έδιωξε σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ο Νεκταριος Κοτόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή θα σημειώσει το γκολ της τιμής για το Άβατο, για το τελικό 3-1.

Καλή η διαιτησία των Λάπατα, Καρακασίδη και Διονίδη από την ΕΠΣ Θράκης.

Πλέον η Αλεξανδρούπολη που έκανε το 4/4/ κόντρα σε Αβατο και Ορφέα, πλησίασε στον ένα βαθμό τους Νέστο Χρυσούπολης και Δόξα Δραμας στον ένα βαθμό και την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον προβληματικό Πανδραμαικό, ενώ ο Άρης Αβάτου έμεινε δεύτερος αλλά πλέον στο -11 από τον βέβαιο πρωταθλητή Αγροτικό Αστέρα και έχει νέο έξοδο στην Θέρμη με τον φορμαρισμένο Θερμαικό του Τίτο Στοίνοβιτς.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Φλώρος): Μπινόπουλος, Δορουγιδένης (83’ Τσιτσεκίδης), Σιώπης, Γκαϊδατζής, Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας Κων., Πατσιώρας Αγγ. (75’ Τσιεγγελίδης), Αμπραχαμιάν (63’ Χριστοφορίδης), Καρακασίδης (83’ Γεωργαντζόπουλος), Ρουμπιές, Μαντζίρης (63’ Παγωνίδης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Παναγιωτίδης (46′ Κουτσός), Ψεμματάς, Λεωντσάκος (46′ Κοτόπουλος), Τενεκές, Κουτσούμπας, Κωσταρέλης, Τσάπαρης, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος