Θλίψη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης – Πέθανε ο Γιάννης «Παπάς» Δερέμπεης σε ηλικία 66 ετών

Άλλη μια απώλεια ενός σχετικά νέου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή έρχεται να προστεθεί από την Αλεξανδρούπολη. Αφορά τον Γιάννη Δερέμπεη, γνωστό με το ψευδώνυμο «Παπάς» (καθότι ήταν… παπαδοπαίδι), ο οποίος έγραψε ιστορία με τον Εθνικό.

«Παίκτης με σπάνια και απίστευτα φυσικά προσόντα, με πολύ πάθος έβαλε την υπογραφή του σε μεγάλες νίκες της ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης μας! Σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους – το τζαρτζάρισμα μαζί του σήμαινε πως θα σε έβγαζε σίγουρα το φορείο έξω από τον αγωνιστικό χώρο-αλλά παράλληλα με καρδιά και ψυχή μικρού παιδιού στη προσωπική του ζωή», σχολιάζει στο προφίλ του ο Γιάννης Μαλκίδης.

Και συμπληρώνει: «Παπαδοπαίδι (εξ ου και το παρατσούκλι του “ΠΑΠΑΣ”) γιος του αείμνηστου παπά ΔΗΜΗΤΡΗ, ο Γιάννης υπήρξε ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής, ικανός προπονητής, ωραίος οικογενειάρχης, παππούς ο οποίος δημιούργησε τους δικούς του φανατικούς φίλους οι οποίοι πίνανε νερό στο όνομα του, και νομίζω πως κάποιοι μελλοντικά όταν θα γράφουν την ιστορία της ομάδας μας, θα αναφέρονται σε αυτόν με τα καλύτερα λόγια».

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της Αλεξανδρούπολης.