Γ’ Εθνική: «Επτάψυχος» ο Ορφέας Ξάνθης έσπασε το αήττητο του Πανδραμαϊκού στη Δράμα

Την νίκη της αγωνιστικής, ώστε να τον διατηρήσει μια ακόμη αγωνιστική ζωντανό πήρε ο Ορφέας Ξάνθης στην Δράμα κερδίζοντας με 1-2 στο γήπεδο Ξηροποτάμου τον Πανδραμαικό σπάζοντάς του και αήττητο της έδρας του.

Για ακόμη ένα αγώνα το τελευταίο διάστημα εαν εξαιρέσουμε το ματς στην Αλεξανδρούπολη οι Ξανθιώτες στήθηκαν σωστά με τον Χατζημεστή με σωστή άμυνα χτυπώντας στις αντεπιθέσεις, κάτι που έγινε στο 17′ όταν σε ωραία σέντρα του Πασχαλάκη και ο Κουκουρίγκος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Οι Δραμινοί αντέδρασαν γρήγορα και στο 24′ με καταπληκτικό μακρινό σουτ του Άντριτς έξω από την περιοχή ο Πανδραμαικός ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας αιφνιδίασε και στο 49′ με νέα έξυπνη μπαλιά και πάλι του Πασχαλάκη, ο Γκασαμπαγιαζίδης θα προλάβει την έξοδο του Κιουμουρτζή θα περάσει την μπάλα από πάνω του και θα κάνει το 1-2 για τον Ορφέα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστια του Γιουργούση πέρα από μια κεφαλιά του Μπερούκα στο φινάλε.

Πλέον ο Ορφέας Ξάνθης με την τρίτη του εκτός έδρας νίκη, έφτασε στους 15 βαθμούς, ωστόσο στα επόμενα 7 παιχνίδια έχουν να καλύψουν διαφορά 5 βαθμών από την Δόξα Δράμας από την οποία υστερούν στην ισοβαθμία, κάνοντας αρχή στον αγώνα με τον σχεδόν βέβαιο πρωταθλητή Αγροτικό Αστερα των Αλέξανδρου Μελισσόπουλου και Χάρη Ψάλτη. Από την άλλη ο πλέον ο αδιάφορος Πανδραμαικός, αφού βρίσκεται στο -10 από την κορυφή, γνώρισε την πρώτη ήττα στην έδρα του (έχει άλλες 2 νίκες και 5 ισοπαλίες) και την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν στο Δραμινό ντέρμπι την Δόξα που καλίγεται για το τρίποντο.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Καβαλιώτες, Κατσίνης, Ζαχαριά και Καρασαββαίδης.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ (Καζεπίδης): Κουμιουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αιβάζης, Ρεβυθόπουλος (63′ Ιβαντζίκης), Τζελίδης, Αχαλινόπουλος (73′ Καπουσούζης), Γρηγοριάδης (63′ Παυλίδης), Άντριτς, Γιαννόπουλος, Μπερούκας.
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Γιουργούσης, Χατζηπαπάς, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Γκασιμπαγιαζίδης (90′ Σουκρή), Κοντό Αχμέτ (63′ Οδ. Γεωργιάδης), Κουκουρίγκος (93′ Βουλγαρίδης), Τορομανίδης, Πασχαλάκης.