Γ’ Εθνική: «Σκόραρε» για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο Μελισσόπουλος με τον Αγροτικό Αστέρα! Βασικοί Ψάλτης και Καθάριος

Πολύ καλά έχει μπει το 2022 για τον Αλέξανδρο Μελισσόπουλο, αφού ο Ξανθιώτης επιθετικός σκόραρε για 4η συνεχόμενη αγωνιστική, με την ομάδα του τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα να ΄δεχεται το γολ της ισοφάρισης στο 90′ από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου του Νίκου Καραμπετάκη και Γιώτγου Λίτσκα.

Η ομάδα του Ευόσμου είναι πλέον στο +6 από τον δεύτερο Άρη Αβάτου και στο +7 από τον τρίτο Πανδραμαϊκό που ηττήθηκαν από Ορφέα Ξάνθης και Σοχό, με τον Αγροτικό να υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα τον Εθνικό Σοχού και με νίκη να ξεφύγει και άλλο στην βαθμολογία.

Ο Μέλι που έχασε ευκαιρίες στο πρωτο μέρος, σκόραρε με πέναλτι στο 49΄ που κέρδισε ο ιδιος από τον Γκούμα που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άνοιξε το σκορ, σκοράροντας 4η σερί αγωνιστική, φτάνοντας τα 6 γκολ και ανεβαίνοντας στην 2η θέση, ένα λιγότερο από τον πρωτο σκορερ Μπερούκα. Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη (άλλοτε τεχνικός του Αγροτικού και παλιού παίκτη της Γρατινής) ισοφάρισε στο 90΄ στο τελικό 1-1, με τον έμπειρο Γιώργο Γεωργιάδη (φώτο Απόλλων Παραλιμνίου).

Εκτός του Μελισσόπουλου βασικός ξεκίνησε ο Παύλος Καθάριος και ο Χάρης Ψάλτης. Μάλιστα ο Αλεξανδρος ήταν χαρούμενος γιατί κέρδισε και ο Ορφέας Ξάνθης στο ντέρμπι με τον Άρη Αβάτου, με τον αδερφό του Νίκο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ των γηπεδούχων.