Γ’ Εθνική: Σκόραρε ο Τοπούζης το πέναλτι που κέρδισε ο Χασάνογλου! Ως αλλαγές Ασήμογλου και Δοξάκης για τον πρωτοπόρο Μακεδονικό

Ο Θάνος Τοπούζης μετά από διάλειμμα μια αγωνιστικής επέστρεψε στα γκολ, και ο Μακεδονικός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με σκορ 3-1 εις βάρος του ουραγού της βαθμολογίας, Ηρακλή Αμπελοκήπων, για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Στο 13ο λεπτό, οι «πράσινοι» μετά από έξοχη κούρσα του Τοπούζη με τη μπάλα, ο Χασάνογλου «τρύπωσε» στη φάση και κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα αντιπάλου αμυντικού. Ο Τοπούζης ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το όγδοο προσωπικό του τέρμα στη σεζόν!

Το 2-0 πέτυχε στο 32′ ο Σαραγιώτης με κεφαλιά, με τον Ηρακλή να έχει δοκάρι με τον Εβρίτη επιθετικό Πάρη Παλιάτσο με τρομερό μακρινό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών, χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρει ένα από τα κορυφαία γκολ της σεζόν. Στο 61′ ο Γαρύφαλλος έκανε το 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντολαπτσής μείωσε σε 3-1. Λίγο πριν την λήξη ο Μακεδονικός είχε μια άλλη μια μεγάλη ευκαιρία σε μια όμορφη φάση, με τον Ουζούνογλου να σεντράρει ιδανικά και τον Τοπούζη να παίρνει «τηλεκατευθυνόμενη» κεφαλιά αλλά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Βασικός σε ένα ακόμα ματς του Μακεδονικού εκτός από τον Τοπόυζη και από τους διακριθέντες ο Φειζή Χασάνογλου, ενώ αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι πρώην των ακαδημιών του ΑΟΞ από το 69′ ο Δημητρης Δοξάκης και Κώστας Ασήμογλου από το 78′.