Γ’ Εθνική: Με 3 γκολκήπερ και αποφασισμένος για τον τελικό με το Άβατο ο Ορφέας Ξάνθης

Ο Ορφέας Ξάνθης τα παίζει όλα για όλα στα τελευταία παιχνίδια και μετά την βαριά ήττα στην Αλεξανδρούπολη το ντέρμπι στο γήπεδο του ΑΟΞ με τον Αρη Αβάτου η νίκη αποτελέι μονόδρομο για τους περσινούς πρωταθλητές και φέτος πρωτοπόρους από την ανάποδη.

Τους λόγους της φετινής πορείας του γνωρίζει πολύ καλά ο Μπάμπης Χατζημεστής που ωστσόσο είαι μαχητής και έτσι αναμένεται να διεκδικήσουν τιςπιθανότητες που τους αναλογούν για την σωτηρία και οι παίκτες του παρόλο το -7 που βρίσκονται βαθμολογικά.

Με απουσίες αναμένεται να παραταχθούν οι του Ορφέα, θα απουσιάσει ο Κριεζής που έκανε προσφατα εγχείριση σκωληκοειδίτιδας και οι μόνιμοι τραυματίες μέχρι τέλους της σεζόν Χακή Τζαμπαζ και Καραγκιόζη. Στην αποστολή του αγώνα της Αλεξανδρούπολης νέο πρόσωπο είναι μόνο ο νεαρός πορτιέρε Γιώργος Γεωργιάδης.

Η 21μελής αποστολή του Μπάμπη Χατζημεστή:

Μανιάς, Γιουργούσης, Γ. Γεωργιάδης, Ιωαννίδης, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Βουλγαρίδης, Αχμέτ Κόντο, Κουκουρίγκος, Σουκρή, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος, Μουμίνογλου, Τσίμπλας, Πασχαλάκης, Καλαϊτζόπουλος, Γαλανός, Γκασιμπαγιασίδης, Παπαδόπουλος, Οδ. Γεωργιάδης και Τορομανίδης.