Διγκόζης: «Μετανιώνω που ασχολήθηκα με 20-30 που έβριζαν την γυναίκα και το γιο μου… συγχαρητήρια στην διοίκηση του ΑΟΚ»

Ο Άγγελος Διγκόζης με δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Καβάλας, πόλης όπου μένει 20 χρόνια, αναφέρθηκε στις σκληρές δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Καβάλα και την ομάδα του τον Πανσερραϊκό.

Ο 47χρονος πρώην παίκτης της Ξάνθης αλλά και βοηθός προπονητή του Πανθρακικού, είχε χρησιμοποιήσει προ ημερών σκληρές εκφράσεις, κάτά κάποιων στο Ανθή Καραγιάννη, ωστόσο μετανιωμένος μίλησε στο ΕΝΑ Spοrt: «Είναι λυπηρό αυτό που έγινε και αυτοί οι λίγοι πρέπει να απομονωθούνε, γιατί είναι επικινδυνοι! Με πείραξε πολύ που βρίζανε την γυναίκα και τον γιου μου, είμαστε μια οικογένεια που ζουμε 20 χρόνια στην Καβάλα.

Μετανιώνω που ασχολήθηκα μαζί τους, και τους έδωσα αξία. Από την άλλη τα θετικά είναι η συμπεριφορά της νέας διοίκησης και του οργανισμού του ΑΟ Καβάλα που πραγματικά ήταν άψογη. Πραγματικά συγχαρητήρια για την φιλοξενία που παρείχανε σε μένα και στην ομάδα μου και προάγουν το άθλημα.

Και το λέω γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθούν οι δηλώσεις που έκανα. Και δυστυχώς και μετανιώνω που τις έκανα για τα 30-40 άτομα που τους έδωσα και αξία. Μετανιώνω που τις έκανα και πάλι συγχαρητήρια…