ΕΠΣ Θράκης: Σπουδαία μεταγραφή στην επίθεση από την Ελπίδα Σαπών για τον Πόντο Θρυλορίου

Στο Θρυλόριο με καθυστέρηση κάποιων μηνών αλλά στον αυτοκράτορα Πόντο αντί της Αναγέννησης Ελπίδα Σαπών που φλερταρε το καλοκαίρι, θα συνεχίσει ο Καστοριανός επιθετικός της Ελπίδας Σαπών Βαγγέλης Ευαγγέλου.

Ο 20χρονος (γεννημένος 22/10/2001) φορ ανήκε 1,5 χρόνο στην Ελπίδα Σαπών, αγωνιζόμενος πέρυσι στην Γ’ Εθνική, ενώ και φέτος αγωνίστηκε σε αρκετά ματς της Ελπίδας έχοντας 1 γκολ στο πρωτάθλημα. Αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα του Πόντου και τον προπονητή του Βιόπουλο, ώστε η ομάδα να ξεφύγει και αλλο από το άγχος υποβιβασμού.

Στην πρωην ομάδα του το Νταηλάκι ή το Dallas της Καστοριάς ήταν από τους καλύτερους σκόρερς και προπερσι είχε 14 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Πόντου Θρυλορίου: Τον Βαγγέλη Ευάγγελου από την Ελπίδα Σαπών απέκτησε την τελευταία στιγμή η ομάδα του Πόντου Θρυλορίου..Ο Ευαγγέλου αγωνίζεται στην θέση του φορ με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την φανέλα της Ελπίδας… Ευχαριστούμε την διοίκηση της Ελπίδας για την άριστη συνεργασία και την ευελιξία στο θέμα της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή… Καλώς ήρθες Βαγγέλη στην αυτοκρατορική ομάδα του Πόντου….