Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με τον Απόλλωνα Λάρισας (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει τoν Απόλλων Λάρισας στον εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. Η Ξάνθη θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 4-0 και Βέροια στα Πηγάδια με 0-3. Ο Απόλλων Λάρισας προέρχεται από νίκη-έκπληξη με 0-2 μέσα στην έδρα της Νίκης Βόλου.

2. Ο ΑΟΞ είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς σε 10 αγώνες, κάτω από Βέροια και ΑΕΛ που έχουν όμως δύο και τρεις περισσότερους αγώνες αντίστοιχα. Ο Απόλλων Λάρισας παραμένει πολύ χαμηλά, με 8 βαθμούς στην προτελευταία θέση πάνω από την Καβάλα.

3. Η Ξάνθη θέλει να πάρει τη ρεβάνς από τους Θεσσαλούς, που πέρυσι τους έκοψαν 4 συνολικά βαθμούς, καθώς απέσπασαν ισοπαλία τόσο στην πρεμιέρα με το 1-1 στο 90+3′, όσο και στα Πηγάδια στο ντεμπούτο του Τεννέ που πήραν το 0-0.

4. Στην σύντομη προϊστορία οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 4 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θυμηθείτε την προϊστορία και τους σκόρερς με ένα κλικ εδώ.

5. Η αποστολή του Νίκου Κεχαγιά αντιμετωπίζει δύο βασικές απουσίες παικτών, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Γκάβριτς. Η αποστολή με ένα κλικ εδώ.

6. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν στην Ξάνθη με 17 παίκτες. Θυμηθείτε την αποστολή με ένα κλικ εδώ.

7. Ο ΑΟΞ συνεχίζει τις βραβεύσεις παλιών θρύλων του συλλόγου, τιμώντας την… ιστορία του. Πριν τη σέντρα θα βραβεύσει τους Μπάμπη Χατζημεστή και Χριστόφορο Διαμαντή.

8. Το παιχνίδι θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟΞ, εξαιτίας των μέτρων της κυβέρνησης κατά του Cοvid-19 μέχρι το τέλος του μήνα.

9. Την ίδια ώρα με το παιχνίδι του ΑΟΞ υπάρχουν και α΄λλα εξ αναβολής ματς, στα οποία θα ενημερώνεστε από το LIVE του ThrakiSportS.

10. Απόλυτο φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες η Ξάνθη με τον άσο να προσφέρεται στο 1.18, την ισοπαλία στο 5.10 και τη νίκη του Απόλλωνα στο 16.50.

11. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πουλικίδης από την ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Χατζηνάκο και Κουβαλάκη και 4ο τον Τσιάρα.