ΕΠΣ Έβρου: Βουρδόγλου τέλος από τον πάγκο των Φερών! Ο πρώην κόουτς του Άβαντα ο αντικαταστάτης

Μετά από ένα σχεδόν εξάμηνο παρελθόν από την Θράκη Φερών αποτελεί ο Κώστας Βουρδόγλου με τον πρώην προπονητή μέχρι πριν λίγο καιρό του Ατρόμητου Άβαντα Νότη Θάνο να αναλαμβάνει τον πάγκο της Θράκης που έχει αποδυναμωθεί μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις των Μπινόπουλου, Γκαβανόζη και Ιγνατιάδη.

O Νότης ξεκίνησε την σεζόν στον Ατρόμητο Άβαντα εντυπωσιακά, ωστόσο αποχώρησε στα τέλη Οκτώβρη, ενώ ο Βουρδόγλου με παρελθόν σε Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική και Ιπποκράτη, επέστρεψε φέτος στους πάγκους μετά από μια τετραετία, έχοντας ψηλά την Θράκη Φερών, ωστόσο και αυτός αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα του.

Η ανακοίνωση της Θράκης Φερών: Ανακοινώνουμε τη λήξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Κώστα Βουρδόγλου, τον οποίο ευχαριστούμε για ότι προσέφερε στο σύλλογο και του ευχόμαστε τα καλύτερα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Προπονητής της ομάδος αναλαμβάνει ο Νότης Θάνος, τον οποίο καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της Θράκης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!