Γ’ Εθνική: Βόμβα με πρώην «ερυθρόλευκο» Βραζιλιάνο ενεργοποίησε ο Νέστος Χρυσούπολης

Τον εξαιρετικό 35χρονο (γεννημένος στις 21/9/86) πρώην άσσο του Ολυμπιακού, Λεβαδειακού, Ατρόμητου,ΟΦΗ, Πανσερραϊκού και άλλων ομάδων, Μαρινάλντο Σισέρο Ντα Σίλβα Σουμπίνιο, ανακοίνωσε ο Νέστος Χρυσούπολης.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος δεν προλαβαίνει να ενταχθεί στο ρόστερ του Κυριάκου Κετσιεμενίδη και να αγωνιστεί την προσεχή Τετάρτη κόντρα στον Άρη Αβάτου. Αναμένεται να είναι στην Ελλάδα την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου και εφόσον έρθει θα κριθεί αναλόγως αν θα συμμετάσχει στο Κυριακάτικο παιχνίδι στη Χρυσούπολη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Πρωτοήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εθνικού Πειραιώς τη σεζόν 2009-10 στη Football League (τότε Β΄Εθνική), καταγράφοντας 36 συμμετοχές με 11 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι του 2010 τον άρπαξε αμέσως ο Ολυμπιακός, ωστόσο ποτέ δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών, παίζοντας δανεικός για μια τριετία σε Πανσερραϊκό (26 συμμετοχές και 2 γκολ), ΟΦΗ (14 συμμετοχές 1 γκολ) και Λεβαδειακό (20 συμμετοχές, 9 γκολ).

Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε και πάλι ως δανεικός με τη φανέλα του Ατρομήτου, έχοντας 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 2 γκολ και 2 συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League απέναντι στη Newcastle.

Μετά από μια τριετία στην Καραμπάγκ, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα στο Αζερμπαϊτζάν, επέστρεψε στον Ατρόμητο τη σεζόν 2015-16, μη μπορώντας να παρουσιάσει το πρόσωπο της πρώτης θητείας του.

Ακολούθησε και πάλι ο Λεβαδειακός από το 2016 έως το 2019, ενώ πέρυσι έπαιξε για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Καλαμάτας.