Αποκαλύψεις Τάτου για την «παρεξήγηση» στην Ξάνθη: «Θα μου κλ… τα αρχ…, μη με ξαναενοχλήσετε»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο περσινός αρχηγός της Ξάνθης Ανδρέας Τάτος στο «ΦΩΣ», μιλώντας εκτός των άλλων για την «παρεξήγηση» με τον σύλλογο όπως την αποκάλεσε και την… επεισοδιακή λύση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την απόφαση να πάει στην Καλαμάτα και την περσινή σεζόν στον ΑΟΞ: «Θα σου πω τι έγινε και πώς γύρισα στην Ελλάδα από την Τουρκία, πρώτα στην Ξάνθη και μετά στην Καλαμάτα. Τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη ήταν ο Ανέστης Τσετινές που ήταν και ατζέντης μου. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανέβουμε, ενώ είχαμε καλή ομάδα. Μετά με πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης της Καλαμάτας, ο κ. Πρασσάς, μίλησα και με τον κ. Αναστόπουλο που τον ήξερα από τον Άρη. Είναι πολύ καλός προπονητής, με πείρα σε πολλές ομάδες και καλός άνθρωπος».

Μετά από ερώτηση για τον αν ήθελαν στην Ξάνθη να του φάνε λεφτά, απάντησε: «Έγινε μια παρεξήγηση, κάποιοι έβαλαν κάποιους να μας πάρουν τηλέφωνο τέσσερις πέντε ποδοσφαιριστές και να μας απειλήσουν».


Για το τι ειπώθηκε στο τηλέφωνο, δήλωσε: «Αυτό που είπαν και στους άλλους. «Μαζέψτε τα πράγματά σας να φύγετε αμέσως, γιατί θα σας σπάσουμε τα πόδια».

Εσύ τι απάντησες; «Θα μου κλ… τα αρχ…, μη με ξαναενοχλήσετε» και έκλεισα το τηλέφωνο. Είναι ντροπή το 2021 να γίνονται τέτοια πράγματα σε ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα για την ομάδα.

Για το αν πήρε τα λεφτά του: «Πήρα μια αποζημίωση, όχι πολύ μεγάλη, αλλά έπρεπε να λύσω το συμβόλαιο ώστε να έρθω στην Καλαμάτα που ήξερα ότι με θέλει»

Για την δημοσίευση στο facebook: «Δεν το έκανα για τα μάτια του κόσμου. Δεν μου αρέσουν οι απειλές, πρώτον, και, δεύτερον, ποιος είναι αυτός που θα με απειλήσει;»