Απειλές και εκβιασμούς καταγγέλλει ο Τάτος: «Δεν έλυσα το συμβόλαιό μου με Ξάνθη, κάποιοι δεν τηρούν όσα λένε»

«Δεν είμαι ούτε χθεσινός ούτε τυχαίος στο χώρο του ποδοσφαίρου και απαιτώ τουλάχιστον τον απαραίτητο σεβασμό, το έργο θα έχει συνέχεια».

Αυτά ήταν μερικά από όσα ανέφερε ο πρώην αρχηγός του ΑΟΞ, Ανδρέας Τάτος, με ανάρτησή του στο facebook το βράδυ της Τεταρτης.

Μάλιστα με την ανάρτηση αυτη ξεκαθαρίζει ότι δεν εχει λύσει το συμβόλαιό του με την Ξάνθη και ότι ακόμα ότι δεν έχει συμφωνήσει με καμιά ομάδα (ρεπορτάζ από την Μεσσηνία που αναπαρήγαγε το ThrakiSportS έλεγαν για την Καλαμάτα του Αναστόπουλου). Το πιο σημαντικο όμως, που είναι αλήθεια ότι προκαλεί και μεγάλη αίσθηση, είναι η αναφορά του ότι δέχεται απειλές και εκβιασμούς.

Aναλυτικά, όσα έγραψε ο Ανδρέας Τάτος:

«Καλησπερα φιλοι μου. Επειδη κάποιοι ανθρωποι πρεπει να ξερουν την αληθεια δεν εχω λύσει το συμβολαιο μου με την Ξανθη και ουτε εχω ερθει σε καποια συμφωνία με την ομαδα. Λοιπον δεν καταλαβαινω τιποτα ουτε απο απειλές ουτε απο εκβιασμούς. Δεν ειμαι ουτε χθεσινός ουτε τυχαίος στο χωρο του ποδοσφαιρου και απαιτώ τουλαχιστον τον απαραίτητο σεβασμο. Αυτα σε πρωτο βαθμό και το έργο θα εχει συνεχεια γιατι κάποιοι δεν τηρούν αυτα που λενε».