Βρέθηκε κοντά στον Ηρακλή αλλά ανακοινώθηκε από άλλο αντίπαλο της Ξάνθης ο «Γκάργκα»

Κοντά στη συμφωνία με τον Ηρακλή βρέθηκε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, ωστόσο ανακοινώθηκε από έναν άλλο αντίπαλο της Ξάνθης στον Βόρειο όμιλο, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο νεαρός επιθετικός ανήκει στον ΟΦΗ και έπαιξε το πρώτο μισό της σεζόν στη Λιθουανία για λογαριασμό της Σούντοβα, παίρνοντας συμμετοχές και στα προκριματικά του Conference League.

Αν και το ρεπορτάζ τον ήθελε να βρίσκεται κοντά στην Ηρακλή, εν τέλει ανακοινώθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου ως δανεικός από τους Κρητικούς.

Στην Ξάνθη είχε αγωνιστεί για έξι μήνες στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20 για την Super League, με μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ όπου τότε ανήκε.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ, του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη. Γεννήθηκε στις 12/4/2000 στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως επιθετικός και αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ. Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 δόθηκε από τον «Δικέφαλο» δανεικός στην Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και μία στο Κύπελλο Ελλάδος. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τον ΟΦΗ, στον οποίο αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος στη μεγάλη κατηγορία, πριν δοθεί δανεικός στη Σούντοβα, ομάδα Α’ κατηγορίας της Λιθουανίας, στην οποία κατέγραψε 12 συμμετοχές και δύο γκολ. Επέστρεψε από τη Λιθουανία στην Ελλάδα και στον ΟΦΗ και έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "SA ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΡΓΚΑΛΑΤΖΙΔΗΣ"