Στον αέρα και η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Πανσερραϊκό! Έξι κρούσματα ανακοίνωσαν οι Σερραίοι

Έξι κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός εννέα μέρες πριν την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια στις 12 Ιανουαρίου.

Ήδη βρίσκεται στον αέρα η αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς οι Θεσσαλοί έχουν έξι επιβεβαιωμένα κρούσματα παικτών, ενώ και στον ΑΟΞ υπάρχουν τρία θετικά κρούσματα.

Ως αναφορά τον Πανσερραϊκό, από τα έξι κρούσματα τα τέσσερα αφορούν ποδοσφαιριστές και τα δπυο μέλη του προσωπικού και τις επόμενες μέρες τα μοριακά τεστ θα δείξουν την τύχη των αγώνων.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει ότι στον μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ανιχνεύθηκαν συνολικά έξι δείγματα θετικά στον Covid-19, εκ των οποίων τα τέσσερα αφορούν ποδοσφαιριστές και τα δύο μέλη του προσωπικού.

Τηρώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Τα έξι μέλη της ομάδας τα οποία βρέθηκαν θετικά έχουν ήδη απομονωθεί και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ θα διενεργηθούν και επαναληπτικά τεστ».