ThrakiSportS Awards 2021: Ψηφίστε τον κορυφαίο θρακιώτη διαιτητή της χρονιάς

Ξεκίνησε από το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου η διαδικασία της ψηφοφορίας του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS για την ανάδειξη του κορυφαίου διαιτητή της Θράκης την χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες.

Η προεπιλογή έγινε από την συντακτική ομάδα του ThrakiSportS και προσπαθήσαμε με αυτήν να εντάξουμε όσους διακρίθηκαν μέσα στο 2021, από όσο το δυνατόν περισσότερα αθλήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούμε τον καλύτερο με βάση τις επιδόσεις και την απόδοσή του μέσα στο 2021 και μόνο. Δεν ενδιαφέρει δηλαδή το βάρος του ονόματος που κάποιος ενδεχομένως κουβαλά ή πιθανές μεγάλες παλιότερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Ως θρακιώτες διαιτητές καταγράφουμε όσους είτε κατάγονται από την Θράκη είτε μέσα στην διάρκεια της χρονιάς ανήκαν και σφύριζαν ως διαιτητές συνδέσμου της Θράκης.

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν παρακάτω τον διαιτητή που επιλέγουν ως κορυφαίο του 2021 στην Θράκη. Η ψηφος του αναγνωστικού κοινού θα μετρήσει κατά 50% και στο υπόλοιπο 50% θα μετρήσει η εκτίμηση της συντακτικής ομάδας του ThrakiSportS, ώστε όλοι μαζί να αναδείξουμε τον κορυφαίο αθλητή του 2021.

Η ψηφοφορία θα μείνει ανοιχτή ως το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου. Η ανακοινωση του κορυφαίου αθλητή της Θράκης για το 2021 θα γίνει, όπως κάθε φορά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς…

[Total_Soft_Poll id=”32″]

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ «ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ 2021» (με αλφαβητική σειρά):

ΧΑΣΑΝ ΚΟΥΛΑ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ): Διατηρεί για έκτη συνεχή χρονιά το σήμα του διεθνούς βοηθού διαιτητή της FIFA και για τον λόγο αυτόν συχνά ορίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εχει κληθεί να σφυρίξει σε πολλά μεγάλα ντέρμπι της Super League, αλλά την ίδια στιγμή εξακολουθεί να ορίζεται ακόμα και σε αγώνες της τρίτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ (ΒΟΛΕΪ): Για πολλούς ο σουφλιώτης ρέφερι θεωρείται από τις κορυφαίες ελληνικές σφυρίχτρες. Ειτε ως πρώτος είτε ως δεύτερος διαιτητής βρέθηκε σε πολλά ντέρμπι της Volley League του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ορίστηκε και από την CEV να διευθύνει κρισιμα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ τόσο στους άνδρες οσο και στις γυναίκες

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΤΜΑΝ (ΧΑΝΤΜΠΟΛ): Ο Ξανθιώτης διαιτητής που είχε αναδειθχεί νικητής στα ThrakiSportS Awards το 2019, σφυριξε και φέτος τα σημαντικότερα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος της Ηandball Premier επιτυγχάνοντας σχεδόν άριστες βαθμολογίες αλλά και σε σημαντικά παιχνίδια της ευρωπαϊκής διοργάνωσης του EHF European League.