ThrakiSportS Awards 2021: Ψηφίστε την κορυφαία ομάδα της χρονιάς στην Θράκη

Ξεκίνησε από το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου η διαδικασία της ψηφοφορίας του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS για την ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας της Θράκης την χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες.

Η προεπιλογή έγινε από την συντακτική ομάδα του ThrakiSportS και προσπαθήσαμε με αυτήν να εντάξουμε όσες διακρίθηκαν μέσα στο 2021, από όσο το δυνατόν περισσότερα αθλήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούμε την καλύτερη με βάση τις επιδόσεις και την απόδοσή της μέσα στο 2021 και μόνο. Δεν ενδιαφέρει δηλαδή το βάρος του ονόματος που κάποια ομάδα ενδεχομένως κουβαλά ή πιθανές μεγάλες παλιότερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν παρακάτω την ομάδα που επιλέγουν ως κορυφαία του 2021 στην Θράκη.

Η ψηφος του αναγνωστικού κοινού θα μετρήσει κατά 50% και στο υπόλοιπο 50% θα μετρήσει η εκτίμηση της συντακτικής ομάδας του ThrakiSportS, ώστε όλοι μαζί να αναδείξουμε τον κορυφαίο αθλητή του 2021.

Η ψηφοφορία θα μείνει ανοιχτή ως το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου. Η ανακοινωση της κορυφαίας ομάδας της Θράκης για το 2021 θα γίνει, όπως κάθε φορά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς…

[Total_Soft_Poll id=”33″]

ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ «ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥ 2021» (με αλφαβητική σειρά):

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ): Μετά την γνωστή ιστορία με τον υποβιβασμό το 2020 για πρώτη φορά μετά από τρεις δεκαετίας, η ομάδα κατάφερε να αναγεννηθεί από τις στάχτες της, να μαζέψει τα κομμάτια της και να διεκδικήσει την άμεση επιστροφή στην SL1. Εφτασε μολις επτά λεπτά μακριά από το όνειρο, αλλά ένα γκολ με πέναλτι στο δευτερο μπαράζ με τον Παναιτωλικό στέρησε την άνοδο. Τη νέα σεζόν ο ΑΟΞ φιγουράρει στην κορυφή του Βορείου Ομίλου της SL 2, όντας αήττητος και τρέχοντας ένα σερί 7 νικών.

ΑΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ (ΠΑΛΗ): Κατέκτησε το καλοκαίρι το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς, πίσω από τον ΑΟ Ανω Λιοσίων “Ευπυρύδαι” και μπροστά από τον Αρη Θεσσαλονίκης που αναδείχθηκε τρίτος στην κατάταξη του ομαδικού

ΕΦΗΒΟΙ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΞΑΝΘΗΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ): Πρωταθλητές της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα κερδίζοντας στον τελικό τον Αστέρα Καβάλας, εκπροσώπησαν την ευρύτερη περιοχή της ΑΜ-Θ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Πέρασαν και από την β’ φάση και εν τέλει προκρίθηκαν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας την ακαδημία ΔΕΚΑ του Νίκου Χατζηβρέττα, τον Προμηθέα Πάτρας, τον Ολυμπιακό, το Περιστέρι και τα Φανάρια Νάξου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ): Αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στην συνέχεια κατάφερε μέσω της διαδικασίας αγώνων μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών όλων των ομίλων να εξασφαλίσει την άνοδο στην Super League 2. Λόγω οικονομικής αδυναμίας, δεν δήλωσε συμμετοχή στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Τη νέα σεζόν, λαβωμένος από τους πολλούς τραυματισμούς, φιγουράρει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, 6 βαθμούς μακριά από την γραμμή της σωτηρία.

ΠΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΣΤΙΒΟΣ): Αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα στίβου της Θράκης στην ετήσια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ που ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο, λαμβάνοντας υπόψιν τις επιδόσεις όλων των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου στο σύνολο της χρονιάς. Η σκυτάλη 4×400 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας για ηλικίες κάτω των 23 ετών με τις Βαρβάρα Λιάπη, Μπαχάρ Καρά Σαλή Αμέτ, Μαρίνα Φέκκα και Δήμητρα Τσουκαλά.